Bármilyen jóslási módszerrel segít valaki választ adni?
1. poén volt vagy igaz amit írtál ? :)
2. köszönöm! megírhatom privibe? 5 sor. :)
Mint "bennfentes" mondom: teljesen feleslegesen kértek segítséget "neten" keresztűl, mert az annyit is ér, mint az ezo TV Ozirisz mágus élő betelefonálós gerincműtétje a műsorában.
Aki jósol pl kártyából ahhoz személyes jelenlét kell.
A horoszkópok meg olyan összetettek, hogy ahhoz nagyon sok adat kell amit nem bölcs dolog kiadni, főleg mert a szakma tele van kóklerekkel, csalókkal. De ha még megbizhatók is, rutinosnak kell lenni az elemzésben, hogy az működjön.
Én elhiszem, hogy sokan megakadtatok az életetekbe valahol, de higyjétek el még a szomszéd is előbb ad bölcs tanácsot, mint a netes felületen fellelhető "mágusok".
Vagy kérdezzétek meg barátaitok, családtagotok mit gondol. Mert sokkal többet ér.
Ha szerencsések vagytok akkor pedig ismertek egy valódi jóst/boszit, aki segít nektek személyesen.
Ezt tudom mondani minden kétségbeesett vagy kevésbbé kétségbeesett válaszkeresőnek, akik neten remélnek ingyen segítőkezet. Ez a korlátok miatt nem is életképes. Aki szakmailag igényes nem is igazán vállal ilyesmit.
Baráti tanácsot tud adni, de azt mások is, akik jobban ismernek titeket.
köszi a választ :)
az én kérdésem más, ott nem nekem kell dönteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!