Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek ez egy véletlen...

Szerintetek ez egy véletlen egybeesés, vagy valami spirituális jel lehetett?

Figyelt kérdés

Tegnap egy nagyon fura dolog történt velem. Nem vagyok teljesen elzárkózva az ilyen spirituális témáktól,fanatikusan se hiszek mindenben, de ez nagyon elgondolkodatott, mert ekkora véletlen nem hiszem hogy létezhet :D

Tegnap bevásárláskor megéreztem egy random palin a volt nagy szerelmem parfümét, illatát, nagyon erős illatról van szó és amerre ment ott 1-2 percig érződött. És hát furán hangozhat , de mentem az illat után, mert rég nem éreztem és hàt szép emlékeket ébresztett fel bennem, es tudtam hogy egyhamar nem is fogom érezni, ezért mentem arra amerre ez az ember, szívtam magamba az illatot. Aztán random beraktam a kosárba egy Topjoyt, otthon kinyitottam, és a kupakjában az állt, hogy “Emlékszel az illatára?” o.O

Nagyon meghökkentem amikor elolvastam, lehet hogy véletlen egybeesés, de azért elgondolkodtató hogy ilyen véletlenek vannak…. :D Mintha valahogy lefigyelt volna a Topjoy.. mint valami glitch a matrixba

2023. nov. 26. 15:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszek a véletlenekben, de vannak dolgok amiknek nincs értelme túl nagy jelentőséget tulajdonítani.
2023. dec. 3. 17:47
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Velem meg ma azt történt, hogy éppen befejeztem José Rodrigues dos Santos: Halhatatlan című könyvének olvasását, amikor csak úgy random eszembe jutott Ray William Johnson youtuber és az ő vicces, fülbemászó dalai a YourFavoriteMartian csatornáján. Kb. 10 éve hogy azokat hallgattam, és akkor be is szüntette a működését a csatorna, de most csak úgy rákerestem és látom, hogy megint aktív. A legfrissebb dalának címén rögtön megakadt a szemem: Algorithm God és amikor meghallgattam, csodálkoztam hogy pontosan arról szól, amiről a könyv is (hogy az internetes tevékenységeinknek köszönhetően az algoritmusok már mennyire ismernek bennünket, az egész személyiségünket.)
jan. 24. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!