Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tudnék olyat ütni hogy átszaka...

Tudnék olyat ütni hogy átszakadjon egy 20 centis betonfal?

Figyelt kérdés

Mármint, lehetséges? Mivel a tudomány ezen része még science-fiction, vagyis, itt még tudtommal nem jár a géntechnológia, sem a robotika, ezért gondoltam, a spirituális erőkkel próbálkoznék.

Illetve karatésokat, taekwondo-sokat, kung-fu-sokat láttam már sokat, hogy téglákat ütnek ketté puszta kézzel. De azért olyat, hogy valaki megáll egy betonfal előtt, és együtésből átüti, még nem láttam.

Szóval van olyan edzés, főzet, meditáció, bájital akármi, aminek segítségével elérhető egy ilyen mutatvány?

2023. nov. 12. 23:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%
Előbb legyen lyuk és utána üss :)
2023. nov. 13. 23:17
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha kanalat meg poharat tudnak hajlítani meg levitalni akkor elvileg ennek is mennie kellene
2023. nov. 14. 09:16
 13/15 A kérdező kommentje:

#11 Úgy látom Azazel hű a nevéhez. :)

#12 hát ez az! Olyan fejlettek vagyunk, pont ez nem lehetséges?!

2023. nov. 14. 10:00
 14/15 anonim ***** válasza:
Persze, hogy át lehet ütni egy 20 centis betonfalat puszta kézzel, még egy 40 kilós gyerek is képes rá. Csak azelőtt kell megpróbálni, hogy megkötne a beton.
2023. nov. 14. 18:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Ütve fúróval sikerül
2023. nov. 19. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!