Hàt szerintem lèteznek tàltos szemèlyek
De mivel ilyen vilàgban èlünk amilyenben..szerintem ha kitudòdna/felfednèk magukat hogy azok amik
Akkor bizony rohadtul egy nagy cèlkereszt közepèn àlnànak ès az addig megszokott èletük fenekestôl csôstöl mindenestôl felfordulna..ès most komolyan..van olyan egyszerû ember is aki szeretnè hogy a jòlbevàlt èletèt kinyirja pl a mèdia meg a sok tuskò ember..?
Középiskolában azt tanultuk, hogy ezek az emberek testi furcsaságokkal, különlegességgel születtek. Például 6 ujjal vagy eleve fogakkal. A kiválasztottságukat mutatta ez.
Meg azt is tanultuk, hogy értettek a gyógyításhoz, gyógynövényekhez. A révületet is ezzel a tudással érhették el, mai szóhasználattal drogot fogyasztottak. Úgy gondolták így érhetik el a szellemvilágot, közvetíthetik az üzeneteit.
17 ez kb mindenkire igaz aki komolyabb psychokativ szert használ…rengetegen ùgytekintenek rá mint “drog” nade hihetetlen dolgokat lehet tapasztalni tanúlni ezek által az emberről a spiritualitásrol a “szellemvilágrol” az univerzumrol nameg nagyon kevesen vannak akik ezt az ott megszerzett tudást visszahozzák magukkal
Igy tudnám leìrni hogy
Amig ottvagy mindent tudsz aztán ahogy visszatérsz a tudás ottmarad és csak nagyon ritkán ugorhat be valamiről hogy te ezzel tisztában vagy már mert làttad tudod… szerintem az a személy is táltos aki az ilyen utazásokbol hazahozza a tudást amit ott abban az állapotban megtanult meglátott
@18
Nem, önmagadról tudsz rengeteget megtanulni. A tudatalattidról, a viszonyulásaidról, érzelmeidről, a függőségről. Valóban kevesekben tudatosul az, ami a saját fejükben lezajlik egy trip alatt. De attól, hogy emlékszel rá, biztos nem leszel táltos. Ilyen erővel az is táltos, aki az álmaira emlékszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!