Az Bibliában, benne van, hogy Isten teremti a rosszat is szándékosan?
"Én csinálom a jót és én csinálom a rosszat is". Azt mondja a magyar fizikus, hogy ez Bibliai forrás. Az isten a minden. A mindenben a jó és rossz is benne van. Isten csinálja a rosszat is, belőle jön a gonoszság is, hogy ne tunyuljunk el. Csináljunk valamit, mert így fejlődőnk. Ez azt jelentené, hogy a rossz nem bennünk ered, vagy a sátántól, hanem az is Isten?14:20-tól https://www.youtube.com/watch?v=PQzPQvNdypQ&t=260s 27:25-nél
Na, ez vajon igaz lehet? Én nem találtam meg ezért kérdem Ti mit gondoltok?
Világunkban minden erőt valahol kiolt egy ellenerő. Ugyanígy, ha létezik Isten, akkor kell, hogy legyen az anti-isten is. Ha egyik a másikat pusztítaná, akkor saját magát is pusztítja. Ezért azt találták ki, hogy nem pusztítják egymást, hanem együtt léteznek és nem léteznek egyszerre. Mert a létezés ellentétje a nem létezés. Így mindkettő egyszerre létezik és ugyanakkor egyszerre nem létezik. Aki az egyikben hisz, az kénytelen elfogadni a másikat is. Mint két virágzó növény egymás mellett ugyanabban a földben. Az egyik a sötétben virágzik, a másik a napfényben. Az egyik mérgező, a másik gyógyító. De nemcsak egymás mellett élnek, hanem rá is vannak kényszerülve egymásra.
Isten és anti-isten.
anti-istenben pedig nem a sátánisták hisznek, mert ez inkább az ateizmus. De van, hogy a hívő is elfeledkezik bizonyos helyzetekben arról, hogy van Isten, ahogy olykor még az ateista is könyörög Istenhez.
Nyílván van egy szűk és járható ösvény, ahol valahogy ebből az egészből lehetséges energiát kinyerni, de hogy az mit tesz az ember lelkével, azt elképzelni sem tudom.
Hibásan van írva ha írva van.
Isten hivatalosan a jót képviseli. A gonosz világnak vetett véget az egész Földön,mert már mindenki gonosz Az összes magyar. A magyarokat gyártott azok rendet csináltak az egész Földön. A Magyar gyártott fertőzéseket ,majdnem 1000 fajtát. Ezek közül Magyarországon 2 van az egyiket gonosznak hívják a másikat zsidónak. A Magyar nem Földi eredetű és fertőzéseket is úgy küldte ide a Földre a magyarokhoz. Jelenleg el jópár belőle a Földön.
Vagy növeld vagy csökkentsd a gyógyszeradagod, de ez így nem jó ahogy most van.
Na, akkor kezdjünk bele...
"Isten hivatalosan a jót képviseli"
Hivatalosan?
"A gonosz világnak vetett véget az egész Földön,mert"
Nem teremtette a világot?
"már mindenki gonosz Az összes magyar"
Még jó, hogy mások nem.
"A magyarokat gyártott azok rendet csináltak"
A gonosz magyarok csináltak rendet? És ki gyártott minket?
"A Magyar gyártott fertőzéseket ,"
Ki az az A Magyar?
"a másikat zsidónak"
Vagyis a magyarok gyártották a zsidókat?
"A Magyar nem Földi eredetű"
Nem hát, Isten gyártotta őket.
"fertőzéseket is úgy küldte ide a Földre a magyarokhoz"
Nem a magyarok gyártották a fertőzéseket?
"Jelenleg el jópár belőle a Földön."
Magyar, zsidó, fertőzés vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!