Hisztek a vonzás törvényében? Ha igen, milyen módon segítette már az életeteket?
Én alapból pozitív gondolkodású vagyok, és valahogy tudatalatt csináltam ezt egész életemben. És az én életemben nagyon sok szerencsés véletlen történt ahhoz, hogy higgyek is benne.
Amúgy rengeteg a félteértés ezzel a módszerrel kapcsolatban. Ékes példa erre rögtön az elsô komment, ami 100%-on áll∶
”Ha csak úgy lehet pénzt manifesztálni, akkor miért is nem gazdag már mindenki?"
Eleve az alap elgondolás hibás∶ "Minden ember pénzt akar”. Igazából nem. Nagyon kevés ember akar ”pénzt". Aki pénzt akar, az Dagobert bácsi a kacsamesékbôl. Akit azt tesz boldoggá, hogy fejest ugrik a kupac érmébe. Az emberek mást akarnak. Utazgatni akar, mint az ismerôse a facebookon. Családi házat akar. Márkás cuccokban akar járni. Nem akar bejárni dolgozni. De ahelyett, hogy ezekre a valós vágyaira koncentrálna, leragad ott, hogy ”pénz, pénz, pénz kell". Aztán persze nem mûködik, mert a pénz nem a valós vágya, csak eszköz lenne. És elmegy egy csomó más lehetôség mellett, ami közelebb vihetné a valós vágyaihoz. Pl. ha utána nézne, találhatna olcsó utazási lehetôséget, vagy olyan munkát, ami utazgatással jár. Családi házat akar, akkor körül kell nézni, van-e jó hirdetés, hitellehetôség. Márkás cuccot lehet találna olcsó egy használtruha boltban, de lehet, hogy ha csak megemlítené a családjának mit szeretne, megkaphatná darabonként szülinapra, karácsonyra. Aki nem akar bejárni dolgozni, kereshetne otthonról végezhetô munkát. Vagy indíthatna vállalkozást, ha van ötlete.
Annyi lehetôség van, csak elôször tisztázni kéne konkrétan, mit is akar igazából. Aztán meg energiát kell befektetni. Szellemi ÉS fizikai energiát. Az, ha feladja a lottószelvényt, az nem energiabefektetés. Ha csak szellemi energiával akar valamit manifesztálni, ahhoz minimum egy buddha szintjén kell lenni. Az átlag embernek muszáj fizikai síkon is odatenni magát, tehát tanulni, dolgozni, utánajárni, kapcsolatot építeni, kimozdulni a komfortzónájából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!