Hisztek a vonzás törvényében? Ha igen, milyen módon segítette már az életeteket?
Figyelt kérdés
2023. okt. 26. 20:45
11/35 anonim válasza:
10 - Nem érted, ez túl bonyolult a számodra. Ugyanezt gondolja egy skizofrén is, neki is vannak saját tapasztalatai, ő is hisz valamiben, amiben a többség nem és ő is azt gondolja, hogy mások nem értik az ő szempontjait. Illik a tünetegyüttes ;)
12/35 Weirby válasza:
Zöld Sárkány, úgy látom, ragaszkodsz ahhoz, hogy betegségcímkéket adj a hitemnek. De tudod, a tágas elme a megértés temploma, míg a szűk látókör a megértés börtöne. Néha a nyitottság a legnagyobb bölcsesség. Talán egy nap mindannyian megértjük egymás nézőpontját anélkül, hogy ítélkeznénk. Addig is, maradok a saját útomon, és kívánok Neked is minden jót az úton, amin jársz! 🌟
13/35 anonim válasza:
"Talán egy nap mindannyian megértjük egymás nézőpontját anélkül, hogy ítélkeznénk."
Miért, te ítélkezel? Nem szép dolog. Ez nem árt a karmádnak?
14/35 Weirby válasza:
Zöld Sárkány, furcsa, hogy éppen te hozod fel az ítélkezést, miközben te neveztél skizofréniásnak! 🤨 De nem vagyok dühös rád, csak meglepődtem. A karmám rendben van, köszönöm a kérdést! Remélem, te is találsz valami szenvedélyt, ami igazán boldoggá tesz, ahelyett, hogy másokat piszkálnál! 😉
15/35 anonim válasza:
Vagy súlyos fogalomzavarok vannak a fejedben, vagy szörnyű ember vagy, remélhetőleg az előbbi áll fenn. Nekem ugyanis eszembe sem jutna egy betegséget az ítélkezéssel bármilyen párhuzamba állítani. Hogy is merülhet fel benned egyáltalán ilyen? Ha valaki skizofrén, azt te elítéled? :O
Ha valaki megfázik, vagy fogyatékos, vagy elcsúszik a jégen, azt is elítéled? :O
16/35 anonim válasza:
Már trollkodni sem tudsz, Zöld Páfrány.
17/35 anonim válasza:
16 - Mért tenném? Pusztán kiigazítom Weirby nevű felhasználó tévedéseit, aki megsértődik azon, hogy szerinte skizofrénnek neveztem, ami egyébként nem történt meg.
Gondoltam jobb tisztázni a helyzetet.
18/35 anonim válasza:
Weirby ne vitázz vele, mert az egy dolog hogy nem érti mit írsz, de még csavar is egyet a dolgon, hogy totál hülyének teteti magát, sajnos így reménytelen lesz a küzdelem, de ez legyen a legnagyobb problémád. Sajnálatra méltó szegény.
19/35 anonim válasza:
18 - Nagyon mérges vagy. Megbántottalak valamivel?
20/35 anonim válasza:
#19: megint a saját érzéseidet vetíted ki másra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!