Miert ellenségem az ego? Hogy tudnék vele kompromisszumra jutni?
24 - Rossz embertől vársz segítséget, sajnálom. Én valójában csak trollkodni járok ide, nem hiszek semmilyen ezoterikus cuccban. Azért nem akarok erre valami gúnyolódó kommentet írni, mert látom a hozzászólásaidból, hogy rossz passzban vagy és nem hiányzik neked, hogy valaki még itt ércelődjön rajtad.
Viszont ha normális tanácsot vársz tőlem, akkor csak azt tudom mondani, hogy ezoterikus marhaságok helyett keress fel egy pszichológust. Ő tud segíteni több szempontból is, meg tudja pl. ítélni, hogy adott esetben depressziód van-e, ami korlátoz téged az életed fejlesztésében.
Remélem, ki tudsz jutni ebből a negatív csapdából és felszabadult, boldog életed lesz! Én ezt kívánom neked!
Holdfényvarázs tudtam hogy a lelked mélyén egy cukorbogyó vagy, ment a zöld.
Amúgy kérdező ha tényleg utálod a programozást akkor nincs értelme folytatni (max a fizetés miatt). Én hasonló cipőben vagyok mint te, annyi a különbség hogy én nem gyárban dolgoztam előzőleg és a programozás is nagyon bejön nekem.
Viszont ha tényleg depressziós vagy akkor valószínűleg azután kéne megvizsgálnod hogy szeretsz e programozni, miután kigyógyultál a depresszióból.
Depressziósan nehéz bármiben is meglátni a jót.
+ Mióta vagy programozó? Nem lehet hogy csak azzal van bajod hogy a tudásod még a 0-hoz konvergál? Csak mert mindig az az állapot a legstresszesebb. Ha szeretsz problémákat megoldani (puzzle stb.) akkor amint tudod már mit csinálsz, hol keress utána a dolgoknak, akár még szórakoztató is lehet a munkák 1 része.
Nem ellenséged. A kés sem ellenség a kisbabának, csak olyan eszköz, amit nem tud még használni.
Meditálj, tanuld meg használni, írd felül.
6 akkor mondj fel?
Miért az egot hibaztatod a saját gyengeségedért?
Ez nem ego ez csak félelem a változástól…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!