Milyen egy szcientológus esküvő?
Figyelt kérdés
Párom közel tíz éve szcientológus, én csak mostanában ismerkedem a módszerrel, egy éve vagyunk együtt.
Lassan aktuális lesz az esküvő nálunk, és hallottam róla, hogy létezik itt is esküvői szertartás.
Akinek volt, milyen volt? Kell hozzá polgári esküvő vagy ezzel egyenértékű?
Én ezt a vallást nem annyira gyakorlom, de a párom nagyon szeretne egyházi szertartást.
Csak olyanok írjanak, akik szcientológusok, vagy voltak ilyen esküvőnk, vagy nekik, maguknak is volt ilyen esküvője!
Akik csak hallottak a szcientológiáról, és gúnyolódnak, azok ne írjanak!
25/F
2023. okt. 15. 13:18
11/12 anonim válasza:
Onfejleszto gyakorlatokat szervezo tarsasagokat nem szoktak egyhaznak hivni! Vallas, vagy sem?? Ti magatok sem tudjatok. Hivatalosan az, de csak az adomentesseg miatt vannak igy bejegyezve, ezt ne felejtsd el.
12/12 anonim válasza:
Egyébként nem kell engem félteni, alaposan tájékozódom, mibe megyek bele.
Mondta a srác, aki épp feleségül készül venni valakit aki repülőről vulkánokba dobált lelkekben hisz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!