Milyen egy szcientológus esküvő?
Párom közel tíz éve szcientológus, én csak mostanában ismerkedem a módszerrel, egy éve vagyunk együtt.
Lassan aktuális lesz az esküvő nálunk, és hallottam róla, hogy létezik itt is esküvői szertartás.
Akinek volt, milyen volt? Kell hozzá polgári esküvő vagy ezzel egyenértékű?
Én ezt a vallást nem annyira gyakorlom, de a párom nagyon szeretne egyházi szertartást.
Csak olyanok írjanak, akik szcientológusok, vagy voltak ilyen esküvőnk, vagy nekik, maguknak is volt ilyen esküvője!
Akik csak hallottak a szcientológiáról, és gúnyolódnak, azok ne írjanak!
25/F
Köszönöm az intelligens, építő válaszokat.
Gőzötök nincs a szcientológiáról. Egy érdekes önfejlesztő módszer, bár ahogy minden vallásban, itt is vannak fonákságok. Xenuban senki nem hisz a szci ismerőseim közül, a neten hülyeségeket írnak róla.Barárnőm sem az elvakult fajtához tartozik.
Csak az írjon, aki tud érdemben hozzászólni!
Ha csak üres fröcsögés a válasz, az két dolgot jenenthet: vagy össze-vissza olvasott az illető különféle rémhírt a net-en. Vagy valamit hallott az ismerős ismerősétől, de nem biztos, hogy hiteles forrás.
Amennyiben csalódott, volt szcientológus vagy, akkor meghallgatom a véleményed.
Egyébként nem kell engem félteni, alaposan tájékozódom, mibe megyek bele. Nem óhajtok a szci szervezetben részt venni, milliókat költeni rá, de elismerem, hogy érdekesek a könyveik, a módszereik.
A barátnőm meg szeretem annyira, hogy megteszem, amit szeretne.
Ha katolikus esküvő lenne, senki sem botránkozott volna meg a kérdésemen, noha számtalan pedofil pap, és álszent keresztény létezik.
"Nem óhajtok a szci szervezetben részt venni, milliókat költeni rá"
Senki nem úgy indul neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!