A szkeptikusok akaratuk ellenére is bizonyítják a lélek létezését. Mit gondoltok erről?
Szerinted tagadhatja valaki, hogy egy (mai fogalmaink szerinti) számítógépen szoftver fut?
A lélek is csak egy szoftver, kisokos.
Létezését senki nem tagadja szerintem.
Én tagadom. Az általad említett szoftver nem egyéb, mint a gyermekkortól kezdve a külső környezetből lemásolt viselkedési sablonok, kulturális mintázatok, örökölt hajlamok, megtanult információk kombinációja.
Amúgy jó példa a számítógép: az is a hardver és a kívülről feltöltött szoftver együttműködése révén teszi amit tesz. Nincs benne semmiféle elvont "mag", ami már létezett volna a gép létrehozása előtt, vagy létezne a szétszedése után.
Téged még nem tiltottak ki az új neveddel? A régit már tiltották!
Ennyi hülyeséget összeírnimár teljesítmény, ilyen ostoba ember nincs több.
Csak nálunk ez nem úgy működik.
A petesejtet és ondósejt hordozta információk alapján kerül "legyártásra" a hardver, majd feltelepszik automatikusan a "BIOS" is.
Utána már öntanuló módban húzza magára a szoftver többi részét.
Amikor a hardver tönkremegy, a szoftver is semmivé válik. Mintha egy laptopot letennél az úthenger elé.
Minden új testhez lesz új lélek, emiatt ne aggódjon senki!
Semmi nem indokolja, leszerepelt lelkek újrahasznosítását.
Van másik, nem kell a régi.
4 - Én nem tudtam, hogy te is ezoterikus vagy, de örülök neki!
Szkeptikusok és tudományban hívők nem hisznek a lélekben ebben a jelentésben.
7 - Pontosan!
De ezt hiába magyarázod, a legtöbben képtelenek megérteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!