Tapasztalatatok mar, hogy be tudtok vonzani embereket az eletetekbe?
Igazabol azon gondolkoztam regebben jo sok eve mindennap ketto gondolattal keltem es fekudtem. Orulten akartam ketto dolgot es evek utan bekovetkezett. Persze tettem is erte, de valahogy hihetetlen, mert mindketto kb iranyithatatlan dolog.
Mostanaban olvastam arrol, hogy szenelyekkel is mukodhet ez a dolog. Erdekelne van-e olyan itt aki hosszasan akar honapokig is ra volt fixalva valakire es elerte, hogy az a valaki felfigyeljen ra?
Van egy srac aki nagyon erdekel es mindig is erdekelt, de annyira nem foglakoztam vele. Hirtelen belepett az eletmbe, keresni kezdett. Talakoztunk parszor es most ugy latom erdeklodeset vesztette kisse iranyomba. Nem akarok tolakodo lenni igy nem bombazom semmivel. Viszont szeretnek valahogy kozelebe ferkozni jobban. Ti mit tennetek? Hogyan erhetem el?
Ha el akarok érni valamit, egyrészt teszek érte, másrészt el is képzelem, milyen lesz, amikor az bekövetkezik. Nem vagyok ezo-bolond, egyszerűen csak igyekszem a céljaimra fókuszálni.
Pár héten belül szerintem ki is derül, hogy sikerült-e. 😀
Valóban vonzás törvénye.
Sikerűlt 20 év után bevonzani, bár voltak olyan évek mikor kevésbé gondoltam rá, de mikor rá gondoltam csak is pozitívan. Ám most kiderűlt hogy mindig is kölcsönös volt a vonzalom, persze tenni is kellett azért hogy az életem része legyen. Ám úgy vagyok vele, még mindig jobb később, mint soha.
Sok sikert, türelmet kívánok s mindig csak pozitívan 🙂
Nehez kerdes, es nehez ez! Elegge elcsabitott a srac, de o nagyon ontorvenyu, fuggetlen, hatarozott.
Eros jeleket adott par napig, hogy erdeklodik irantam, sok dolgot felajanlott amikkel nem eltem legtobbszor, mert alpvetoen lassu jatekos vagyok. Lehet ebbol ugy gondolja nekem o nem kell, bar adtam ra jeleket, hogy nyitott vagyok.
En ugy erzem mi ketten nagyon osszeillunk, viszont nem akarom eluldozni azzal, hogy nyomulok.
Ezert maximum 1-2x szeretnek csak enyhe utalast tenni arra, hogy gondolok ra.. mivel eszrevettem o nagyon visszahúzódott es en ezt egy oldalrol ugy ertelmeztem, mert mar nem kellek megsem de masik oldalrol meg mi van ha kellek csak tul sokszor nem reagaltam ra?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!