Költöztél már olyan házba, ahol gyilkosság történt?
Volt bármi negatív érzésed benne?
Miért van az, hogy ha ilyen házba beköltöznek, akkor általában nem soká maradnak meg benne és hamar újra eladóvá válik a szomorú sorsú ház?
Gyilkosság és közvetlenül utána a gyilkos öngyilkos lett a házban.
Anyumék vették meg nyaralónak.
Igazából semmi negatív érzés nincs már bennem. Mi is szoktunk ott aludni.
Albérletben laktam olyan helyen, ahol a tulaj szülei meghaltak. Az apja öngyilkos lett, de vagy 40 évvel korábban, az anyja sokkal később, idős korában ott halt meg, de természetes módon. Semmi negatív érzés nem volt.
Egy barátnőm viszont be akart költözni egy új albérletbe, felmentek megnézni a lakást, 10. emelet. Nem annyira tetszett neki a lakás elosztása, de úgy volt vele, h egy ideig jó lesz. Kifelé a szomszéd néni mondta, h várja már meg, leviszi a szemetet, addig beszélgessenek. A tulaj elment a néni meg mondta, hogy ne vegye ki a lakást, mert az előző 2-3 albérlő mind ott lett öngyilkos, kiugrottak az ablakon. Évek voltak az esetek között, utána sokáig nem próbálták kiadni, míg elülnek a dolgok.
Először úgy volt vele a barátnőm, hogy hát őt ez nem érdekli, de vmit a tulaj még csinált közben a lakáson és áthívta, hogy nézze meg, hogy úgy kiveszi-e és akkor meg már rosszul érezte magát bent, nem vette ki a lakást.
A pozsonyi úti lakótelep egy régi temetőre épült. Érdekes módon több ezer, tízezer ember közül csak pár vekengett szellemek meg ilyesmik miatt, a többség nem és nem is értette az egészet. Én sem tapasztaltam ott soha semmit.
Az a véleményem, hogy a ház az csak egy ház, nem tud megijeszteni önmagában. Az már igen, ha valaki mindenfélét bebeszél magának, az épület történetét ismerve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!