Smiley face gyilkosság Magyarországon lehetséges lehet?
Talán a szektás természete miatt kérdezem itt. Szóval Győr felé autózva láttam a smileyt, felfestve egy út mellett álló tábla hátlapjára, a körforgalom után, a Klatsmányi híd közelében.
Kíváncsi voltam, mert ismertem ezt a rejtélyt, hogy vajon találtak-e mostanában férfi holttestet a közelben, valahol a vízben...és találtak.
Aki esetleg a környéken él, az meg tudná mondani, hogy a smiley mióta van felfestve a táblára (ha felfigyelt vagy emlékszik rá)?
A smiley face gyilkosok elvileg mindig annak a helynek a környékén festik ezt fel, ahol a holttestet a vízbe dobják és ez egy híd közelében van. Az érdekelne, hogy a smiley korábbi vagy néhány hete jelent csak meg?
Én nem a környéken lakok, szóval egyáltalán nem tudtam a dologról, viszont két dolgot tartok elképzelhetőnek. Az egyik, és a legvalószínűbb, az az, hogy valaki csak szimplán szórakozott. Értem ezt úgy, hogy ugye megtalálták a holttestet, ezért csak heccből felfestett a környéken egy smileyt. Igazából ilyen "prankek" nagyon gyakran vannak, elsősorban vicceskedő tinédzserek keze által. A másik opció pedig egy utánzó/utánzók. Elképzelhető, tekintve hogy magyarországon a legtöbb gyilkossági ügyet nyilvánosságra sem hozzák...
Nem tudom ez mennyire volt hasznos, tekintve hogy nem is a konkrét kérdésre válaszoltam, de hát na, brainstorm. Pontosabb képet akkor lehetne kapni, ha tényleg tudnánk mióta van ott a smiley. Ha ez segít valamit, google mapsen körbejártam a környéket, de egyik táblán sem láttam smiley jelet. Szóval az biztos, hogy nem az ősidők óta van ott...
Igen, meg az is lehet, hogy független és sima "vandálok" rajzolták fel.
Csak fura volt, hogy pont a múlt héten merültem megint bele ezekbe és akkor hétvégén megláttam. Nem hagyott nyugodni.
Most kicsit mérges vagyok, mert nem állítottam le a sofőrt, hogy lefotózzam a táblát. Forgalmasabb út volt, nem akartam, hogy őrültnek nézzenek.
Sajna leghamarabb csak hétvégén tudnék megint arra menni, most úgy készülve, hogy lefotózom és esetleg elsétálok a híd felé, hátha találok más rajzokat is. Remélem összejön, ha addigra nem takarítják le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!