Ha INFJ vagyok, miért viselkedek sokszor önzően?
A Ni-Ti funkció párosítás miatt
Párom is ugyanilyen
#1: Valóban egy Ni-Ti csapdában vagyok, de nagyon kényelmetlen. Így inkább hajazok egy INTJ-re.
#2: Az MBTI a 20-as éveidre véglegessé válik.
Teljesen mindegy, milyen szeméyiégjegyed van, adott helyzetben, egyéni érdek iránti erősebb érzés elnyomhat hajlamokat, akár az empátiát is.
"Az MBTI a 20-as éveidre véglegessé válik."
. Ezt mi alapján jelented ki?
Az MBTI-vel kapcsolatos rajongás árnyalására érdemes elolvasni ezt, kiindulásképp: [link]
Hinni lehet benne, ahogyan az asztrológiában is, de addig jó, amíg tényleg jobban megértjük magunkat vele.
21 éves INFJ vagyok, bár az enneagram-ban jobban hiszek, ami nekem a 6w5ös.
Igazából én egyszerre vagyok önző és "odaadó" jellem. Nehéz ezt megmagyarázni és elhinni, viszont az igaz, hogy többségében önző alak vagyok - és nem szégyellem. Sokszor rejtőztem el a sarokban, hogy másoknak jobb legyen. Kicsit elegem lett ebből, úgyhogy egy kicsit kifordultam magamból kamaszkorom végén.
Valójában halálodig tart a személyiségfejlődés.
Egy ilyen tesztet pedig nem is csak a személyiség, de még pillanatnyi hangulat, érzelmi állapot, stb is siman befolyásolhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!