Lányok, valaki barátkozni? 18/F
Szia!
Én is abban a helyzetben vagyok, hogy nincsennek (túl sok) barátaim, pedig lenne itt ám körülöttem elég olyan ember, aki barátkozna velem, de sajnos ők nem igazán szimpatikusak, ezért nem barátkozok velük. Most már lassan egy hónapja vagyok ezen az oldalon aktív, de sok szerencsém még nem volt xD!
Na most az a helyzet, hogy nem lány hanem fiú vagyok...( amúgy én is 18 éves vagyok), ezért nem tudom, hogy van-e egyáltalán értelme, hogy én ezt itt most megírom, mert ugye azt írtad, hogy lányokkal szeretnél barátkozni. De mivel szimpatikusnak tűntél, gondoltam megpróbálom és írok neked. Én szívesen ismerkednék, beszélgetnék veled (félre ne érts, nem vagyok meleg, csak barátkozni szeretnék!) - talán tényleg szimpatikusnak találnánk egymást! :)
Szia!
Ha gondolod én szívesen beszélgetek veled a továbbiakban privátban. Látom a törekvést a kérdés alatt a barátkozásra, nem félek amiatt, hogy két mondatos üzenetekre kell, majd reagálnom.
Azt viszont szabad tudni, hogy miért lányokkal ismerkednél inkább?
18/L (és ENTP elvileg 😅, igy reagálva a tagekre is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!