Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szkeptikusoktól kérdezem:Nem...

Szkeptikusoktól kérdezem:Nem unalmas, hogy nincsen semmi ezoterikus dolog, hanem minden a világon véletlenszerű és egysíkú?

Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy a szkeptikusoknak nem unalmas az életük úgy,hogy tudják,hogy semmiféle természetfeletti jelenség nem létezik?Nem unalmas így nekik az élet?
2010. okt. 16. 17:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
60%
A legtöbb ezoterikusnak is megvan ugyan az ,mint a szkeptikusnak."Autó,család,szex,munka,stb..."csak ők még pluszban szellemet is látnak és érzékelnek olyasmit,amit a szkeptikusok nem .Ez ám a teljes élet! ;)
2010. okt. 16. 21:07
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy teljes,de én nem érzem semmivel sem szegényebbnek magam azzal,hogy nem hiszek láthatatlan csodákban...,ők legyenek úgy boldogok a saját spirituális világukban én meg igy vagyok boldog:)De akkor se kell lenézni a szkeptikusokat,hogy ők kevesebbet érnek e föld nevü bolygón,ha nem hisznek ezekben a dolgokban!!:)
2010. okt. 16. 21:21
 23/27 anonim ***** válasza:
31%
Én is ezoterikus vagyok, meg spirituális. Mindenben hiszek, Istenben, angyalokban, manókban tündérekben, meditációban, mantrázásban, stb. Az életem színes, gazdag, jó. A materialistákat beszűkültnek tartom. Csak azért írtam meg ezeket, mert túl sok volt a materialista válasz. Nehogy az ezoterikus oldalon csak a nem ezoterikusok véleménye jelenjen meg.
2010. okt. 16. 21:29
 24/27 anonim ***** válasza:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:29

Magadban is hiszel?

2010. okt. 16. 21:36
 25/27 anonim válasza:

21:36-nak. Igen, ez volt a jo kerdes.

21:29-nek. Most en azert vagyok beszukult, mert nem hiszek azokban a dolgokban, amiben Te? Ez azert egy nagyon-nagyon nagykepu es bekepzelt kijelentes volt, nem? Persze hogy tobb a szkeptikus megjegyzes, mert ti vagytok kissebbsegben. Szep is lenne, ha ti lennetek tobbsegben, nem Istent tisztelnenk, hanem az ufokat, nem orvoshoz jarnank, hanem kristaly kuruzslokhoz, es a nemzeti alap tantervet a Harry Potterre epitenenk. Nem vagyok 100%-ban materialista, mert hiszem, hogy van Isten. Voltam agykontroll tanfolyamon is, el is vegeztem, hiszek benne, hasznalom, es mukodik. De az agykontrollt inkabb tartom egy materialista tudomanyos ujitasnak, mint valami ezoterikus bohockodasnak.

A horoszkopot pl egy hihetetlen nagy hulyesegnek tartom, ami csak azert alakult ki, mert az emberek szerettek volna tudni a jovot mar 4000 evvel ezelott. pl olvass el egy heti horoszkopot, es rajossz, hogy mind a 12 jegy igaz rad... :)

2010. okt. 17. 10:51
 26/27 anonim válasza:
Én nem vagyok szkeptikus,de azért szeretnék válaszolni,szerintem egy embernek egyszerűen muszály hinnie valammiben ahhoz,hogy legyen elég erelye a mindennapokhoz.Valaki ebben,valaki abban hisz,az is hit,hogy saját magadban hiszel.Írtak itt olyanok akik szerint bizonyíték kell a dolgokhoz,hogy elhiggyük a létezésüket.Azoknak üzenem,hogy régen állították,hogy vannak szabad szemmel nem látható baktériumok,mikróbák és stb. Eleinte ezek létezésében hitt senki,amíg fel nem találták a mikroszkópot.Ezzel a rövid példával zárnám az elmefuttatásomat.
2014. aug. 22. 16:25
 27/27 anonim ***** válasza:

"szerinted Vago Pistanak unalmas az elete?"

Igen ! Különben nem keresné az ezotáriát. Csakazok keresik, akik tudatalatt érzik az igazságot, hogy a materializmus marhaság, de olyanok hogy semmit se hisznek csak ha látják

2014. aug. 22. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!