Szkeptikusoktól kérdezem:Nem unalmas, hogy nincsen semmi ezoterikus dolog, hanem minden a világon véletlenszerű és egysíkú?
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:29
Magadban is hiszel?
21:36-nak. Igen, ez volt a jo kerdes.
21:29-nek. Most en azert vagyok beszukult, mert nem hiszek azokban a dolgokban, amiben Te? Ez azert egy nagyon-nagyon nagykepu es bekepzelt kijelentes volt, nem? Persze hogy tobb a szkeptikus megjegyzes, mert ti vagytok kissebbsegben. Szep is lenne, ha ti lennetek tobbsegben, nem Istent tisztelnenk, hanem az ufokat, nem orvoshoz jarnank, hanem kristaly kuruzslokhoz, es a nemzeti alap tantervet a Harry Potterre epitenenk. Nem vagyok 100%-ban materialista, mert hiszem, hogy van Isten. Voltam agykontroll tanfolyamon is, el is vegeztem, hiszek benne, hasznalom, es mukodik. De az agykontrollt inkabb tartom egy materialista tudomanyos ujitasnak, mint valami ezoterikus bohockodasnak.
A horoszkopot pl egy hihetetlen nagy hulyesegnek tartom, ami csak azert alakult ki, mert az emberek szerettek volna tudni a jovot mar 4000 evvel ezelott. pl olvass el egy heti horoszkopot, es rajossz, hogy mind a 12 jegy igaz rad... :)
"szerinted Vago Pistanak unalmas az elete?"
Igen ! Különben nem keresné az ezotáriát. Csakazok keresik, akik tudatalatt érzik az igazságot, hogy a materializmus marhaság, de olyanok hogy semmit se hisznek csak ha látják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!