Azt mondta egy sugallat, hogy "Nemsokára következik!" Mire érthette?
9 de ha valakinek tele van az élete szinkronicitással, akkor nem beteg hanem meglátja az összefüggéseket
Ha pont akkor törik el a lábad mikor holnap utaznal az olimpiára, az nem véletlen
Ha ilyen jelekből van egy nap 2-3, az sem véletlen
Egyébként meg most olvastam hogy egy no a sok baja miatt lett skizofrén
11.
"de ha valakinek tele van az élete szinkronicitással"
Akad egy pár. Igazából mindig is volt, csak idővel észre kellett venni.
"Ha ilyen jelekből van egy nap 2-3, az sem véletlen"
Vagy sokkal több. Főleg ha erre van ráállva az embernek az agya.
És akkor még ott vannak az álmok, megérzések, látomások, intuíció, jelek, telepatikus üzenetek, stb.
Csodálatosan izgalmas az élet.
Nyugi nem vagy skizo..
Én is kapom a jeleket ha nem fogyelek akkor fülcsilingelés vagy fura a szivcsakràm..vagy làtok megmagyaràzhatatlan dolgokat-màs is làtta pl.zöld fényoszlop -de lefagysz és nem fotozol..lehet màr soha többet nem làtok..vagy hallasz dolgokat -ami nemmagyar nyelven van vagyis picit magyar lehet vmi ősmagyar volt..vagy rezegsz..szoval nekem is jelekkel kezdődött..
Bàr benne vagyok egy negativ mhelyi közegbe ami teljesen leviszi a rezgésem szoval nehéz magasan rezegni..annyit agyalok mit tudnék kezdeni ami anyagilag annyit hoz de nincs ez a közeg :( energiavàmpirok nem mind csak kettő :) de ők nagyon..nem tudom kizàrni túl lelkis vagyok meg az igazsàgérzet :( de egyszer talàn erre is jön majd sugallat mi a helyes lépés..
A mindenki 1nem működik mert hiàba nem szeretik a többiek nem mernek ellene felszólalni még a főnökség is tart tőle..
Csodálatosan izgalmas az élet.
Hat ha neked ez izgalmas hogy szórakoznak velünk… legyen…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!