Azt mondta egy sugallat, hogy "Nemsokára következik!" Mire érthette?
Figyelt kérdés
Sokat foglalkozok egy ismerősöm problémájával, de más egyéb dolgokkal is. Úgy érzem, küszöbön állnak a dolgok és nem éppen jó irányba. Mi történik, ha egyszerre szakad a nyakunkba a baj? Hogyan lehet erre felkészülni, ha mégis megtörténik? Sajnos jeleket is kapok.2023. aug. 24. 20:30
3/19 anonim válasza:
Ez alapján amit leírtál. Azt tudom mondani, hogy a jó kérdésben ott a válasz:
A kérdés: “Azt mondta egy sugallat, hogy "Nemsokára következik!" Mire érthette?”
A válasz:
“ egyszerre szakad a nyakunkba a baj”
De nem biztos hogy így lesz. De a jelenlegi éned most így érzi.
Vagy azt jelenti hogy: Ne foglalkozz más problémáival neked is van elég! Majd kiderül… (vagyis) “Nemsokára (be)következik!”
4/19 anonim válasza:
Ha kapod a jeleket akkor nem skizofrénia….
Velem is ez van
5/19 anonim válasza:
4 - Pszichiáter mit mondott rà?
6/19 anonim válasza:
Ez a probléma hogy orvoshoz küldenek, miközben egy nap kapok 15 jelet és olyan összefüggéseket, amik már filmekben sincsenek
7/19 anonim válasza:
Minden skizofrén ugyanezt gondolja, hogy ő nem beteg, ő tényleg jeleket kap...
8/19 anonim válasza:
Addig nem gondoltam úgy amíg nem kezdődtek el
9/19 anonim válasza:
Igen, pont ezt hiszik a skizofrének. Neked orvosi segítségre van szükséged, egy szakember ugyanezt mondaná, de feleslegesen győzködlek, hisz minden mentális beteg azt hiszi, hogy ő csak kiválasztott.
10/19 A kérdező kommentje:
4. Akkor jó.
8. Addig én se.
(Sokszor volt már ilyen.)
2023. aug. 25. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!