Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mennyire érezheti meg valaki,...

Mennyire érezheti meg valaki, hogy nem valami túl hosszú élete lesz?

Figyelt kérdés
2023. aug. 24. 13:48
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%

Hat nem tudom szerintem mind megérezzük. De a 14-40 korukig elég sokan vagyunk ezzel így, főleg ha egyedül álló önpusztító életet élünk (alkohol, bagó, drog)…

Valahogy a magány magában hordoz egy halál vágyat, amit nehéz le vetkőzni. De az élni akarás csírájában azért ott van hogy legalább 30-40 év csak elég?! Addig szép is vagyok (már amennyire) aztán jön az idősödő kor amikor már érezzük hogy telik az idő… minden idősebb kollégától elnézést kerek!

2023. aug. 24. 21:34
 22/28 A kérdező kommentje:

21

Mondjuk igazad van.

28-29 felett már nem olyan jó tükörbe nézni.

2023. aug. 24. 21:45
 23/28 anonim ***** válasza:
Én 35 múltam, megfigyeltem sokat számít hogy hogyan sugárzik a szem, ha jól, akkor még sikerül tükörbe nézni.
2023. aug. 24. 22:08
 24/28 A kérdező kommentje:
Akkor az enyém sehogy, a ránckezdemények sugároznak.
2023. aug. 24. 22:09
 25/28 anonim ***** válasza:
53%

Hát a bőr 35 felett igencsak veszít a rugalmas, hamvas állapotából.

Okosabb emberek a zsíros krémekre esküsznek.

Dohányzás, alkohol, vízhiány, stressz, arcon alvás se tesz jót.

2023. aug. 24. 22:14
 26/28 anonim ***** válasza:

#25 “ Dohányzás, alkohol, vízhiány, stressz, arcon alvás se tesz jót.”

Az össze pipa 🤣🤣🤣

Még nem 35 de az alkoholt már úgy ahogy kihúzhatom.

Viszont hozza csapnék a listához napi4 kv meg 2 endzsi(energiaital) sem túl jó a testnek.

Részemről remelem hogy addigra elérem az alomsujom és gömböcösödni kezdek!

Kérdező 29 éves kortól amúgy meg legalábbis én lemondtam erről az egészről. Elek ameddig élek jól nézek ki most is és jól nézek ki 60 evesen is legalábbis az ősöket elnézve, jól állnak majd a ráncok is!

Ha megérem, persze. Ha nem akkor nem.

Szívesen élnék még 5x ennyit is de 25 példái alapján ez nem túl valószínű.

Csak bekelj meg magaddal a világgal és lehetsz társaságban vagy egyedül ha jól akarod érezni magad akkor jól is fogod! Mindenféle segédeszköz nélkül is.

Én idős koromra is olyan bolondos akarok maradni mint az elmúlt éveikben. És a sírokra is majd valami agyzsibbasztó viccet iratok.

Mondjuk: Kérem ne zavarjanak!

Itt nyugszom!

Vagy valamit az utódoknak, ha jönnek és csöndbe ácsorognak legyen mit olvasni vers vagy valami hasonló.

2023. aug. 24. 23:27
 27/28 anonim ***** válasza:
48%

Ennél rosszabb állapotba kérdés még nem tett itt

Nagyon durván lehoztatok a maradék életről

Elkezdtem meghallgatni a kedvenc számaim….

Azért az elmondanám hogy a legalja mentális állapottal is meg lehet öregedni, sőt 50 évnyi alkoholizmussal is. Láttam rá példát

Úgyhogy ne temesse itt mindenki 35 évesen magát

2023. aug. 25. 05:48
 28/28 A kérdező kommentje:
Ööö ok...
2023. aug. 25. 07:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!