Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hossznál kezdtétek...

Milyen hossznál kezdtétek megérezni a hajatok súlyát? Vagy az nem érezhető a nagyon hosszú hajnál se?

Figyelt kérdés
Soha nem volt hosszabb hajam, max hátközépig érő. Ezért érdekelne hogy van-e amikor már tényleg lehet érezni a haj súlyát.

2018. okt. 20. 13:36
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Nekem nagyon dús a hajam, így ha hosszabbra megnövesztem (hátközépig kb), akkor folyamatosan fájni kezd a fejem. Ezt az alapján tudom biztosra mondani, hogy amikor derékig ért a hajam, egy drasztikusabb (vállig érőt vágattam belőle) vágás közben szinte egyből elmúlt a fájdalom.
2018. okt. 20. 14:24
 2/8 anonim ***** válasza:
66%
Nekem lapockáig érő haj már nehéz volt. Elég vastag szálú, dús hajam van.
2018. okt. 20. 14:45
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Nekem kb fenékig érő sűrű hajam van most, de nem kimondottan érzem a súlyát. Nagyon régen vágattam hátközépig érő hajból pixie fizurát, akkor volt pár napig fura hogy mennyivel könnyebb a fejem. Viszont hacsak nincs drasztikus hajvágás nem különösen érzem, azért nem nyom kilókat a hajam :D
2018. okt. 20. 15:07
 4/8 jpeter1 ***** válasza:
79%
Nekem fiú létemre jóval térd alá érő hajam van. Általában a fejem tetejére tekert turbánban hordom. Akkor érzem, hogy nehéz, ha a turbánt megemelem. Amikor kibontva hagyom eléggé húzza a fejbőrömet és megfájdul tőle a fejem.
2018. okt. 21. 09:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Én azt éreztem meg, amikor egyszer befestették, nem sima színezővel, hanem valami vaskos festékanyaggal. (Amúgy csak olyan 20-30 centis lehetett épp.)
2018. okt. 21. 10:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem a fenekemig ér, sűrű, de vékony szálú. A súlya alapesetben nem zavar, nem tűnik fel, de ha nem a tarkómon, hanem magasabban próbálom összefogni, akkor azt a részt nagyon tudja húzni, attól tényleg megfájdul a fejem egy idő után. Meg akkor van vele gond, ha bénán van összefogva/összefonva, és nem egyenletesen oszlik el a súlya, hanem csak egy kisebb területet terhel.
2018. okt. 22. 19:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez nagyon függ attól, hogy az adott embernek

- vékony vagy vastagszálú haja van?

- dús vagy ritka haja van?

Mert akinek dús és sűrű sokkal előbb kezd el fájni. Nekik a fodrászok szoktak tépést, lépcsőzetes hajvágást.

2018. nov. 1. 15:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem a hosszától, hanem a mennyiségtől függ inkább. Nekem majdnem fenékig érő (kb. 70-80 cm), de az utóbbi időben sajnos nagyon el kezdett hullani és megérzem bizony a hajszálaim hiányát. :( Egyébként mosás közben, vizesen nehéz leginkább, olyan érzés, mintha ki akarna szakadni a helyéről a súly miatt, ezért mindig fogom az egyik kezemmel.
2018. nov. 1. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!