Istenek vagyunk? Szerintetek?
Néha úgy érzem,mintha Isten lennék!
Olyan értelemben,mintha mindenható,mindentudó lennék,csak most épp nem vagyok teljes és nem élhetek ezzel a képeségeimmel!
Mintha számtalan részre szakadnék és ha összeállok teljes lennék!
Csak azért érzed ezt,mert ezen a bolygón mi vagyunk a legfejlettebb faj,a gondolkodás képessége miatt.Viszont ha itt lenne isten,hirtelen kicsinek éreznéd magad,egy porszemnek a sivatagban,egy cseppnek a tengerben.
Nem isten vagy,hanem a legfejlettebb állatfaj a Földön,ami csodával határos módon részben öntudatra ébredt,de még mindig az állati ösztönök irányítják az életét.Még mindig csak egy program vagy a programban,és se eltérni nem tudsz tőle,se új programot írni.A kígyó levedli a bőrét,de te nem tudod levetni ösztöneidet,és az emberi természeted.Nemhogy a halálod felett nincs hatalmad,de még az életed felett sincs.Isten lennél?Dehogy,csak egy senki vagy a semmi közepén,és még azt sem vagy képes felfogni és átlátni.Még arról sincs fogalmad mivégre itt az életben.
Jó a meglátás, de pontosítsunk. :D
Isten vagyunk mindannyian...és amikor több részre szakad az Istenség, akkor saját teljességéből nem veszít, hanem lehetőséget ad a "részeinek", hogy felnőhessenek őhozzá, hogy ők(mi) is teljessé válhassanak. Egyébként nagyon, nagyon jól látod a helyzetet...le a kalappal...:)
ha szeretnéd ezt a tudásodat kitágítani, hogy teljesen megérthesd ezt a dolgot, csak szólj, és adom a tanítást, ami pont ezt jegyzi le, szépen és érthetően modern embernek valóan. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
09:11-esnek:
Szerintem nem igaz ez a mende-monda, hogy csak az agyunk 2-9.9% használjuk. Az agyunk 100%-át használjuk, csak nem tudatosan. Úgy értem az agyunk rengeteg mindent szabályoz és működtet a testünkben, anélkül, hogy nekünk gondolnunk kéne rá. Nem? Javítsatok ki, ha tévednék.
A kérdésre:
Nem hinném, hogy istenek lennénk. Legalábbis ha ha azt mondják "isten", akkor nekem valami teremtő dolog jut eszembe. Mi nem teremtünk semmit csak úgy a gondolatainkkal.
De az tény, hogy különlegesek vagyunk. :)
Szerintem én Isten vagyok! Ez nem kétséges!Nem tudom milyen szintü,mert szerintem a szintek végtelenek!
Gyerekkoromóta játékoból irkáltam rajzoltam egy világról,amiben szintén emberek élnek!
Ezt a világot valósnak éreztem!Senkinek nem mondtam ezt ,mert a társadalom hüjének nézi az ilyesmit!
Nem tudom pontosan mi a kapcsolatom ezzel a világgal,de érzem,hogy van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!