Mi lehetett akkor ez, mikor a tükörbe néztem és?
Kb ez vagy 1 éve lehetett. Azóta teljesen megváltoztam. Érzelmileg is és gondolatilag is.
Úgy történt, hogy este teljesen levoltam gyengülve. Előjött a rossz hangulatom,megint. Leültem a székre, csak néztem magam elé. Illetve a tükörbe néztem a szememet. Kb vagy 3-4 percig ,Aztán hirtelen azt láttam, hogy kezd elsötétülni minden ,megszédültem .Majdnem elájultam. Mikor feleszméltem, eltűnt a rosszkedvem mintha teljesen kicseréltek volna. Egy új ember lettem. Hirtelen pozitív gondolatok öntötték el gondolataimat. Kicsattantam az energiától. Előtte sose voltam olyan, hogy megvédjem magam mások beszólásaitól... Ezek után ez is megváltozott. Aki valami mondott nekem annak frappánsan visszaszóltam.
Na meg nagyon bőbeszédű sem voltam. De az eset után ez is megváltozott. Hirtelen sokkal nyitotabb lettem mindenkire és többet beszélek másokkal, mint azelőtt. Na meg sokkal pozitívabban gondolkodok.
Később ezt elmeséltem haveromnak is. Meglepetésemre ő is elmesélte a saját történetét. Mikor bement a fürdőszobájába belenézett a tükörbe, a szemét nézte hosszú percekig...Majd neki is besötétült minden, és hirtelen megszédült. Majd magához tért. És őt is mintha kicserélték volna. Ellepték a pozitív gondolatok. Más ember lett azóta.
Ti csináltatok már ilyet?
Minek nevezik ezt?
elözö vagyok
a gondolatokat szabadjára kell engedni, vagy konkrétumra gondolni, v a semmire..?
Mikor ez történt írtam, írtam ugye, hogy elleptek a rossz gondolatik megint. Akkor ott nagyon elegem lett az egészből, egyszerűen szerettem volna ettől megszabadulni. A rossz gondolatok alatt pedig azt értsd, hogy mindig marcangoltam magam , hogy hogy nézek ki akkoriban undorodtam magamtól pedig nem volt rá nagyon sok okom.
És most gondolkozok azon, hogy vajon mikor ez történt akkor gondolkodtam-e valamin. 2 változat lehetséges: az egyik az , hogy igen gondoltam, és márpedig arra, hogy szeretnék megszabadulni a rossz berögzült gondolataimtól és szeretném magam másképp látni vagy szeretném magam megszeretni. A másik pedig az, hogy előtte már annyira elegem lett az önmarcangolásból, hogy üresek lettek a gondolataim, és így semmire nem gondoltam csak koncentráltam a szemeimre.
Sajnos amióta ez történt, azóta megvannak ugyan az emlékeim de nehezen emlékszek rájuk vissza és a memóriám sem a régi már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!