Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi lehetett akkor ez, mikor a...

Mi lehetett akkor ez, mikor a tükörbe néztem és?

Figyelt kérdés

Kb ez vagy 1 éve lehetett. Azóta teljesen megváltoztam. Érzelmileg is és gondolatilag is.

Úgy történt, hogy este teljesen levoltam gyengülve. Előjött a rossz hangulatom,megint. Leültem a székre, csak néztem magam elé. Illetve a tükörbe néztem a szememet. Kb vagy 3-4 percig ,Aztán hirtelen azt láttam, hogy kezd elsötétülni minden ,megszédültem .Majdnem elájultam. Mikor feleszméltem, eltűnt a rosszkedvem mintha teljesen kicseréltek volna. Egy új ember lettem. Hirtelen pozitív gondolatok öntötték el gondolataimat. Kicsattantam az energiától. Előtte sose voltam olyan, hogy megvédjem magam mások beszólásaitól... Ezek után ez is megváltozott. Aki valami mondott nekem annak frappánsan visszaszóltam.

Na meg nagyon bőbeszédű sem voltam. De az eset után ez is megváltozott. Hirtelen sokkal nyitotabb lettem mindenkire és többet beszélek másokkal, mint azelőtt. Na meg sokkal pozitívabban gondolkodok.

Később ezt elmeséltem haveromnak is. Meglepetésemre ő is elmesélte a saját történetét. Mikor bement a fürdőszobájába belenézett a tükörbe, a szemét nézte hosszú percekig...Majd neki is besötétült minden, és hirtelen megszédült. Majd magához tért. És őt is mintha kicserélték volna. Ellepték a pozitív gondolatok. Más ember lett azóta.

Ti csináltatok már ilyet?

Minek nevezik ezt?

2010. okt. 15. 22:05
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
100%
Én az első válaszoló vagyok,és a többieket olvasva tényleg tapasztaltam már én is,hogy nem jó magam nézni hosszan.Nekem azért nem mert mérhetetlen szomorúság vagy fájdalmat sugároz a szemem,ez tudom hogy a belsőmből fakad mert sok minden történt már életemben.Ezt nem szívesen látom,de sajnos a fényképek is tükrözik.Amit ezenfelül érzek az olyan amin mások lehet hogy nevetnek,mert a szomorúság mellett mindig azt látom hogy valami angyali energia van bennem,minden fehér árnyalatú és megvagyok róla győződve hogy az a feladatom hogy valakin valakiken segítsek.Ezt nagyon érzem,sajnos magamon nem tapasztaltam semmit hogy bármiben is lenne valami plusz képességem,és azt sem hogy eddig bárkinek is segítettem volna,vagyis többet nem teszek mint egy családanya.Minden esetre nagyon érdekes amit írtál,és ki is fogom próbálni arra koncentrálva hogy feltöltődjek.
2010. okt. 17. 11:15
 12/26 pelgrim ***** válasza:
86%

Saját tapasztalatom nincs e kérdéssel kapcsolatban, de találtam valami érdekeset, talán hasznát veheti valaki:

Tükörbe nézni

„Este mielőtt lefekszel zárd be az ajtót és ülj egy nagy tükör elé. Legyen sötét a szobában. Tegyél akkor egy gyertyát a tükör mellé, úgy hogy a gyertya fényét a tükör közvetlen ne verje vissza, a tükörbe tehát csak az arcodat lásd nem a gyertya lángját. Nézz akkor folyton a saját szemedbe legalább 40 percig. Ne pislogj. A következő napokban ismételd meg ezt a kísérletet és 2-3 napon belül képes leszel pislogás nélkül a tükörbe nézni.

Nézz tovább a tükörbe akkor is ha ha szemeid könnyezni kezdenek, ne váltóztasd merő tekintetedet. Csak nézz tovább a saját szemeidbe. Két, három nap múlva tudatosulsz egy nagyon furcsa jelenség felől. Az arcod új formákat vesz fel. Lehet hogy félni fogsz tőle. Az arc a tőkörben váltózni kezd. Néha teljesen ismeretlen arcokat fogsz látni. De mindezek az arcok tehozzád tartóznak. A tudat alatti most kezd kilazulni. Ezek az arcok, ez az álarc a tied. Ezek az arcok lehetnek néha egy korábbi életből is. Egy hét után naponta 40 percig folyton mereven saját szemedbe nézve egy ismeretlen arcok áradata jön mint egy film. Számtalan arcok jönnek és távoznak. Három hét után már nem fogsz emlékezni rá melyik a te arcod. Nem fogsz emlékezni saját arcodra, mert annyi arcot láttál már jönni és távozni.

Ha tovább folytatod, akkor három hét után egy szép napon valami furcsa dolog fog történni: hirtelen nem jelenik meg egyetlen arc sem. A tükör üres, te az üresben állsz. Nincs semmilyen arc. Ez a cselekvésre érett pillanat: csukd be a szemed és szembesülj a tudatalattival.

Meztelen leszel – teljesen meztelen úgy ahogy valójában vagy. Minden hiú bűbájos ábránd feloszlik.”

Bhagvan Shree Rajneesh: The orange book

2010. okt. 18. 16:53
 13/26 A kérdező kommentje:

tegnap 11.15-

Előszőr én is így voltam vele még pár éve, hogy ha belenéztem a tükörbe akkor rossz érzés fogott el. Mintha nem is én lettem volna ott. Akkor abbahagytam.

Utolsó: Ez nagyon érdekes. Lehet megcsinálom, bár ahhoz sok kitartás kell,h ogy legyen.

És ez tényleg így is lesz , ahogy leírtad ?? Te már próbáltad?? Hogy sikerült?

2010. okt. 18. 21:06
 14/26 A kérdező kommentje:

Ja és még 11.15-ös (66%-os)

Sok szerencsét hozzá :) Remélem neked is sikerül ez a dolog!

2010. okt. 18. 21:15
 15/26 pelgrim ***** válasza:
100%

tegnap 21:06

Próbálkoztam de nem voltam képes végbe vinni ahogy írod nagyon sok kitartás kell hozzá. Szemeim nem csak könnyeztek, hanem mintha egy tál frissen apróra vágott hagyma lett volna előttem. A gyertya fénye is túl erős volt, eloltottam, akkor majdnem teljes sötétben láttam valamit a tükörben, valamit ami egy emberi arcra, de nem rám hasonlót. Félelmet nem éreztem.

Eddig a tapasztalatom, mint már említettem nem voltam képes végbe vinni, úgy nem tudom biztosan, hogy valóban úgy lesz-e ahogy le van írva, de sejtem, hogy az eredmény annál sokkal lenyűgözőbb, elragadtatóbb lehet.

2010. okt. 19. 13:39
 16/26 A kérdező kommentje:

Szerintem érdemes lenne még tovább foglalkoznod vele, hátha sikerül megcsinálnod végig..Én még nem kezdtem el. Ezt inkább akkor csinálom majd, mikor mindig tudok vele foglalkozni. Mikor van rá időm.

TÉnyleg sok energiát igényelhet, na meg kitartást. De szerintem megérné végigvinni

2010. okt. 19. 21:16
 17/26 anonim ***** válasza:
érdekes a harmadik szemet is így kell nyitni, am az baj ha nem emberi arcot látok a tükörben?
2011. jún. 14. 21:50
 18/26 anonim ***** válasza:
nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem ez az egész megrémiszt... én ki nem próbálom, az biztos.
2011. jún. 20. 19:40
 19/26 anonim válasza:
a nap bármely idősuakában ki lehet próbálni, vagy inkább este? fontos hozzá leülni a tükör elé? nincs olyan tükör a házban ami elé letudnék csücsülni, viszont az tmár én is hallottam, hogy éjfélkor szellemek átjárója a tükör, és ha szeretnél nyugodtan aludni, akkor le kell takarni a tükröt éjszakára és nem fogsz felkelni, nem lesznek furcsa érzéseid, jól alszol
2011. jún. 24. 16:39
 20/26 A kérdező kommentje:

Én mikor ezt csináltam, akkor olyan 6-8 óra között lehetett de abban biztos vagyok, hogy este volt kb.

És törökülésben ültem, nekem nagy tükröm van. De szerintem kicsi tükörbe is lehet csinálni, hogy épp hogy csak a szemedet lásd, vagy a fél arcod is benne lehet. A lényeg, hogy csak a szemedet nézd. csak a szemedre koncentrálj.

Nem kell félni tőle, nem ijesztő ez.

Azt én is hallottam, hogy éjfélkor a tükör átjáró meg ha gyertyát gyújtassz és úgy nézel bele akkor látsz valamit..De ezt még nem próbáltam ki.

2011. jún. 24. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!