Látom a bútorok auráját?
Tudom már a kérdés is igazán hülyén hangzik, és biztos vagyok benne hogy nem az ezotériába kellenne írnom inkább a tudomány témakörbe.
Csak van egy dolog ami régóta idegesít és ha legalább 1 ember értelmes választ adna azt megköszönném.
az a lényeg, hogy a házban bizonyos bútoroknál vagy sarkoknál mindig látok valamit.
Pl elmegyek egy szék mellett és azt látom hogy kb 10 centis fehér maszat van körülötte. Mindig elugrok mert tényleg azt hiszem neki megyek és megsérülök. Pislogok egyet és sehol semmi.
És sok helyen ez van. Ez a fehér valami mindig akkora mint a bútor oldala/ formája. Gondoltam arra hogy a lámpa miatt a fény valahogy így törik meg vagy hasonló, de egyedül csak én látom ezeket, más meg hülyének néz, akárhányszor felugrok, mert tényleg olyan mintha nekimennék ennek a valaminek.
Egyszerűen zavar és ezért kell a válasz. Aztán lehet csak rossz a szemem …
Csatoltam képeket ahol lerajzoltam hogy néz ki:
Én sprituális beállítottságú vagyok (ami nem mentális probléma), hiszem hogy létezik aura embereknél tárgyaknál, csak mivel napi szinten látom ezeket és minimálisan akadályoznak így próbáltam logikusabb magyarázatot keresni.
Mindig ugyanott jelennek meg és zavar.
Lehet aura lehet szemprobléma, majd kiderítem mi ez, és köszönöm mindenki válaszát :))
Érdemes minél több, és jobb ilyen minta àbràt csinàlnod, esetleg vmi online photoshoppal. Mert szavakkal nehéz leírni és tényleg nem àtlagos ez a tapasztalàsod.
Neurológushoz kérsz hàziorvos beutalót, neki hàtha beugrik vmi. Nekem nem optikai jelenségnek ( szem probléma), tűnik, hanem vmi agyi dolog (azaz ahol az agy feldolgozza a szemből érkező infot, ott elszàmítódik vmi és làtsz ilyen ott nem lévő kontúrt)
Spirituális butaságok persze, valakinek nem tűnik fel, hogy ezek áltudományok, bulvár gagyi kategória, a világon egy komoly ember se adja hozzá a nevét?
Ki lehet adni könyveket, szabadság van, ha nekem kereskedelmi hasznom lenne belőle, én is kiadnám (voltaképpen nem halálos).
Amikor ment a Covid-téma, hányan éltek vissza az emberi hiszékenységel?
Dobj fel a közösségi oldalakra mindenféle kamu álhíreket, amire harapnak az emberek, így lehet generálni minél több reklámbevételt. De gondolj bele, amikor az álhír terjesztője maga is kineveti, hülyének nézi az embereket, akik az ő marhaságait beveszik. Nem számít, ha valaki emiatt nem oltatja magát, belehal, nem az ő gondja Kóbor János.
Akkor a sok válaszoló között egy nem szemre megjegyzést tevő komment...
Az tárgyaknak nincs aurája, ez igaz.
DE
A tárgyaknak mint minden másnak is van egy úgynevezett "anyagrezgése".
Minden molekula és molekuláris kötésnek van egy kisebb/nagyobb molekuláris rezgése, emiatt is van az, hogy a legtöbb anyag felbontható ilyennel.
(Rossz példa, de egynek elmegy: rezgéses ablaktörő, vagy inkább robbantó. Beállítod egy bizonyos hertz-re és a rezgés szétrobbantja azt a bizonyos tárgyat alkotó molekulákat.
NEM ez nem az ami egy kis ponton üti meg az ablakot és töri össze, mint a vészhelyzeti ablaktörő a buszon)
A lényeg: Minden tárgynál van ilyen, valaki látja, valaki nem.
(Leginkább akkor látni, ha az ember elbambul, a színe az egyéntől függ, az hogy aura vagy mitől nem tudni.)
Viszont
Nem szokott annyira széles lenni, mint ahogy azt ábrázoltad, általában nagyon vékony 10-100mm kis vékony csík és csak akkor látszik ha arra fókuszálsz.
Nem tudom mitől lehet, de remélem segíthettem :)
Na végül sikerült egy hitelesebb Photoshop-ot csinálnom, ami pontosan tükrözi miket látok.
Köszönöm utolsó a segítséget kedves vagy.
Igen, mikor bárki hosszabb ideig bámul egy tárgyat akkor megjelenik egy kb 1 centis fehér vonal, de én nem koncentrálok rá, mégis megjelennek és ezek 10-15 centisek.
Hogy te mekkora butaságokat hantálsz össze és tényleg rossz példa (konkrétan ostobaság).
Egyébként a szó, amit kerestél a rezoncia, nem érted...
Hihetetlen, hogy ilyenek osztják az észt, nulla fizikai tudással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!