Látom a bútorok auráját?
Tudom már a kérdés is igazán hülyén hangzik, és biztos vagyok benne hogy nem az ezotériába kellenne írnom inkább a tudomány témakörbe.
Csak van egy dolog ami régóta idegesít és ha legalább 1 ember értelmes választ adna azt megköszönném.
az a lényeg, hogy a házban bizonyos bútoroknál vagy sarkoknál mindig látok valamit.
Pl elmegyek egy szék mellett és azt látom hogy kb 10 centis fehér maszat van körülötte. Mindig elugrok mert tényleg azt hiszem neki megyek és megsérülök. Pislogok egyet és sehol semmi.
És sok helyen ez van. Ez a fehér valami mindig akkora mint a bútor oldala/ formája. Gondoltam arra hogy a lámpa miatt a fény valahogy így törik meg vagy hasonló, de egyedül csak én látom ezeket, más meg hülyének néz, akárhányszor felugrok, mert tényleg olyan mintha nekimennék ennek a valaminek.
Egyszerűen zavar és ezért kell a válasz. Aztán lehet csak rossz a szemem …
Csatoltam képeket ahol lerajzoltam hogy néz ki:
Káprázik a szemed, egyfajta népies szóval élve, ha ez nem is fejezi ki pontosan, de a látászavar egyik formája lehet, amit te tapasztalsz.
Szemészeti vizsgálat javallott lehet.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, meg is nyugodtam meg nem is :) az biztos hogy valamilyen szinten mentális beteg vagyok de súlyosnak nem mondanám.
Szememmel sosem volt gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!