Istenmegvalósított mester él/létezik Magyarországon? Ki ő?
Figyelt kérdés
Ha Magyarországon nem, külföldön?2023. aug. 10. 12:17
2/9 A kérdező kommentje:
Tudsz adni linket? Köszi. Vagy még annyit, hogy a nevén kívül mit írjak a keresőbe?
2023. aug. 10. 12:39
3/9 anonim válasza:
Nem értem a kérdés pontosan, de szerintem én tudok segíteni.
4/9 anonim válasza:
Áruld már el hogy mi a fa**om az az istennegválósított mester!?
5/9 anonim válasza:
Aki neked az. Ha felismered. Amúgy szerintem van.
6/9 anonim válasza:
Nincsenek a bolygón inkarnált mesterek. Aki annak mondja magát, holott nem az; az a tanulók szintje alatt van és valóban alja kategória.
7/9 anonim válasza:
Szahádzs szamádhira gondolsz? Nem tudok róla, de mondjuk Sri Chinmoy útján járó közösséget, vagy tanítókat, ha felkeresel, ott lehet, hogy tudnak majd mondani neked. Nagyon kevés ezt valóban elért mester van, így meglehet, hogy jelen pillanatban egy élő sincs.
8/9 anonim válasza:
Nem. Azaz lehet hogy igen, de en akkor sem hiszem el. Úgyhogy számomra így végülis nem.
9/9 A kérdező kommentje:
#3. Ha nem érted a kérdést, akkor hogyan tudnál segíteni?
#4. Nem szükséges trágár kifejezéseket használni, kitakart módon sem.
#7. Igen. Köszönöm szépen.
2023. aug. 15. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!