Létezik olyan ezoterikus módszer ami egybekombinálja a számmisztikát és az asztrológiát?
Nem pontosan értem, hol látod a különbséget köztük.
Ez a kettő kb ugyanaz. Amikor asztrológiázol számisztika van a háttérben, és amikor számisztikázol, asztrológiai alapokon teszed.
3. Jelentettelek.
Valaki más?
A csillahpgjegyek szerintem azoknak az archetípusoknak az egyik fajta csoportosítása/értelmezése amit a helyi Logosz azért alkotott meg, hogy ezeken keresztül tanulmányozza a Teremtőt, a Teremtő természetét.
3 nagy rendszer van ami összegyűjti és vizsgálja ezeket az archetípusokat a bolygón, az asztrológia, a kabbalah, és a tarot.
A számmisztika -szerintem- egy felszubjektív kommunikációs forma a felsőbb énünkkel, és rajta keresztül a Teremtéssel.
Valószínűleg a számok analógok a színekkel, hangokkal, vibrációkkal, és valamilyen formában részei a világegyetem szövetének....de csak találgatok.
Nem értek hozzá, de ha a születési dátumomat összeadom 3 -as vagyok,de 8.ik napon születtem, van egy ffi, akitől nem tudok megszabadulni, pedig az összes párkapcsolati olyan szakítást beletettük, amik után még szóba sem állnak az emberek,ő pedig forditva 8.as,ha mindent összeadsz és 3.ik napon született.
Ezt azért írom le, mert ezeket én is nézem (50/N) ö 8-as 3-as,én 3-as 8-as,a lányom pedig 3-as 3-as és szélsőséges eset,a számmisztika létezik szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!