Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Létezik olyan ezoterikus...

Hosszúhajú kérdése:

Létezik olyan ezoterikus módszer ami egybekombinálja a számmisztikát és az asztrológiát?

Figyelt kérdés
vagy fél tucat könyvet tanultam magamtól mindkettőből, persze mindkettőből csak amatőr szinten, de rettentően érdekelne hogyan lehetne egybekombinálni. és arra gondolatam talán ez másnak, más irányzatoknak is eszébe jutott már. hol találok erről irodalmat? vagy ez csak az én fejemben létezik?

2023. júl. 13. 02:06
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
de miért sértődtél meg? nem írtam semmi rosszat. annyit írtam hogy ennyi elemzés kevés, ezzel nem lehet összehasonlítani két embert mert ehhez jóval több tudás kell. mivel bántott ez téged meg?
2023. júl. 14. 21:58
 12/16 anonim ***** válasza:

Miért azt hitted ilyen oldalon,olyan dologról,ami most legalábbis itt úgymond "halott tudás szinten van", most baromi okos dolgot fogsz megtudni??

Én mindössze egy TAPASZTALÁST írtam,tudást semmiképp.

2023. júl. 14. 22:08
 13/16 A kérdező kommentje:
jó jó nyugi, azért itt kérdezek mert fogalmam sincs hogy kérdezzek. ennyi.
2023. júl. 14. 22:10
 14/16 anonim ***** válasza:
Egyébként,ha már én leírom,hogy 1972.12.08 vagyok Oroszlán 8 fok Ascendenssel nagy nehezen sok történés alapján pontosítva te is megírod mi vagy?
2023. júl. 14. 22:14
 15/16 A kérdező kommentje:
3 évvel vagyok fiatalabb mint te, szintén nyilas és bika aszcendens. már értem miért vagy ilyen heves. duplatűzjegy vagy.
2023. júl. 14. 22:22
 16/16 anonim ***** válasza:

1975-ös? Igen és Skoipió 15'-os Marsom is van ,hozzáteszem iszonyat aranyos

gyámoltalan kisaranyos külsőm van (ELÉGSSZER Hallottam),de ha már az asztrológiánál tartunk ,a külsőm ellenére, mert SOKAN ÍGY LÁTJÁK ÉS BEKÓSTOLTAK, feküdtem már éjjel 3-ig fogdán is, pedig én nem kezdeményezek verést, csak,ha kezdeményez vALAKI, FŐKÉNT IGAZSÁGTALANUL CSAK ÚGY FÖLÉNyesen egy nálam 20 évvel fiatalabb takony,nem fogom tűrni....de mindegy jól elkalandoztunk a témától,nem fogok írni.

2023. júl. 14. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!