Más is tud a null mezőhöz kapcsolódni alvás közben ?
Figyelt kérdés
2023. júl. 22. 22:55
11/21 anonim válasza:
"Honnan származik a null mező kifejezés?"
A seggéből húzta elő, hasonlóan a többi ezós elmeroggyanthoz.
12/21 anonim válasza:
Intuíciós alapon?
Úgy tudok ébren is egy kis segítséggel. Alvás közben fontosabb dolgokat csinálok.
13/21 anonim válasza:
Az annak számít hogy álmomban többször perfektül beszéltem németül miközben ébren ez nem megy? meg álmomba verseket költök de mire felébredek elfelejtem , pedig valahogy hasznosítani lehetne ezeket az éjszakákat, hihetetlen hogy nappal nem képes az agy ilyenekre
14/21 anonim válasza:
Oké, erről tudsz valamit mutatni is, vagy csak szájkarate?
15/21 anonim válasza:
Nullponti mezo, nem pedig nullmezo.
A 13-as tapasztalatait megerositem, en is tapasztaltam mar ilyet almomban.
16/21 anonim válasza:
14 Hogy mutassam? nem elég hogy átéltem és megtörtént? egyébként alvajárok is! tökre németül beszéltem álmomban folyékonyan
17/21 A kérdező kommentje:
Kösz tízes és tizenhármas !
Én a null mező kifejezésre emlékeztem.
2023. júl. 26. 21:09
18/21 anonim válasza:
Anekdota többes száma nem tény.
Több módon is be tudnád bizonyítani. De itt a legegyszerűbb: tudnál róla videót készíteni.
Bár látom, annyira félsz attól hogy nincs igazad, hogy meg sem próbálod ténylegesen bizonyítani.
19/21 anonim válasza:
18 hogy készítsek videót arról amit álmodtam? na erre kíváncsi lennék mutasd meg hogy kell! de nem is megyek bele a kicsinyes provokatív vitádba
20/21 anonim válasza:
Nem azt mondtad, hogy alvajáró vagy és perfekt beszélsz németül eközben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!