Létezik ezekre normális magyarázat?
Elnézést, nem tudom hova írjam ki a kérdést. Elég érdekes dolgok történnek velem:
-A szobám ablaka alatt megjelennek a légy hullák. Naponta takarítok és hálós az ablak, mégis minden nap új tetemet találok és mindig ugyanott.
-Gyakran megálmodom a jövőt. Legutóbb egy rokonom halálát fél évvel a halála előtt. Makkegészséges volt.
-Gyakran álmodok a túlvilágról, a halálról.
Az álmom béli túlvilág:
Először is a halott lelkét felemelik a csillagok közé. Van egy hatalmas lény, emberi alakú, de mégis maszkot visel. Ő dönti el kinek mi lesz a sorsa. A halott csak lebeg a csillagok között és várja türelmesen az ítéletet. Az óriási lény megidéz 30-50 lényt, akik felveszik ismerőseink arcképét és énekelni kezdenek. Az ének dallama, ritmusa alapján érti meg a lény milyen is volt a halott, amikor még élt. Végül megidéz egy óriási vízesést és az ketté nyílik, kijön belőle egy csónak, benne egy fekete csuklyás alakkal. A halott beszáll a csónakba és elviszik a túlvilágba. Először egy kopár, tüskés helyen megy át a csónak. Semmi és senki nincs ott, csak óriási tüskék és egy folyó. Ez a rossz emberek helye. Ha a folyón tovább megy a csónak, akkor egy érdekes világba kerül a halott. Én például egy középkori városban kötöttem ki. Egy istállóban ébredtem és óriási csibék voltak lovak helyett. Szeretem a fantasy és középkori játékokat, gondolom ezért nekem ez volt a "jó hely". Szóval mindenkinek saját "jó helye" van.
Másodiknak: nincs pók a szobámban :D Az összes rovart utálom és nagyon alaposan takarítok. (Tisztaság mániám van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!