Mit jelent ha az ember már nem vágyik semmire sem az életben?
Mondjuk szeintem tisztázni kéne az emberekkel azt, h egyáltalán miért kell "elérni bármit is az életben".
Tegyük fel a kérdést már?Elértél valamit, nem tudom én lett egy rekordod valamive...és???Most őszintén, ilyen dolgokkal az foglakozik, vagy veri nagy dobra az ilyen dolgokat vagy embereket, akik nem tudnak mit kezdeni az életükkel.
Abszurdum az egész.Ha becsületesen leéled az életedet ,úgy gondolom emberként hagyhatod el ezt a világot.Higyjétek el, a többi másodlagos, vagy teljesen értelmetlen dolgok.Mondjuk a kérdezőnek ajánlom a családalapítást, mert az hozzá tartozik az élethez, de természetesen nem kötelező.
Köszönöm szépen a további segítőszándékú válaszokat. Nagyon érdekes és elgondolkodtató dolgokat írtatok, hálás vagyok érte.
Lehetséges hogy a gyakoribb társasági élet élése és a másokkal való kommunikáció is segíthetne a probléma orvoslásában.
18-as: mindenképpen segítene!
De már egy kis kedvenc, egy kis háziállat (kutya, macska vagy amit szeretsz) is sokat segíthet rajtad!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!