Találkoztál valaha valódi spirituális mesterrel?
Te feltettél egy kérdő-eldöntendő kérdést, amire igen/nem a válasz.
Aztán mire mész azzal, ha senki nem írja le, hogy szerintük mi egy spirituális mester.
Nah ezt a kérdést is felesleges volt feltenni.
Szóval feltettél egy haszontalan és értelmetlen kérdést és még neked áll feljebb? XD
Szerintem objektívan haszontalan.
Miért?
Elmondom, hogy mi fontos szerintem és megbeszélhetjük hogy szerinted ez mennyire valid.
Az kérdéseddel az a probléma, hogy hiába kérdezel, a legtöbb ember máshogy fogja interpretálni.
Első sorban a 'spirituális' szóval van gond.
Most félreteszem, hogy ez mennyire valótlan.
DE ahány ember, annyi jelentése van a spiritualitásnak.
A másik probléma onnan gyökerezik, hogy mi az a mester?
Te most arra gondolsz, hogy valaki aktívan gyakorolja (spiritualitás definícióját függ, hogy mit és hogyan).
Kérdésed két ismeretlenes matematikai probléma a négyzeten.
Esetleg azt szeretnéd tudni, hogy ezeket az embereket hogyan lehet felismerni?
Vagy azt szeretnéd tudni, hogy milyen bölcsességet tudnak adni?
Vagy tanítót keresel?
"Neked mit jelent a spirituális mester? Nekem azt, hogy tud olyan érzékszerven feletti érzékkel segíteni, amit szeretnék. például a páromnál megakadályozni, hogy csak azért szakítson, mert kapott egy külföldi munkát."
Ezt a privát üzenetet kaptam. Na ezért értelmetlen a kérdés. A gyerekek szoktak így gondolkodni Istenről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!