Milyen tapasztalataitok vannak “spiritual awakening” temaban?
Figyelt kérdés
2023. jún. 17. 07:34
4/12 anonim válasza:
Na tessék, kommentel egy troll, és rögtön ugrik a többi is, mint foxi a lábtörlőre🙄
Amúgy nem tudom pontosan mi is ez a spirituális ébredés, de mostanában benne vagyok ilyesmi témában, és elkezdtem angyali számokat látni
Ma is volt 4, abból kettő ugyanaz
5/12 anonim válasza:
Ja, és ezeknek a jelentése kb ugyanaz (utolsó voltam)
7/12 anonim válasza:
Nem tudom miért lettem lepontozva (5+6), ott van a linken a 8-as: véletlenek előfordulásának növekedése; a kérdésekre a válaszok jelek és üzenetek formájában kezdenek feltárulni.
Egyébként még a 2-es, 3-as és 7-es igaz rám
8/12 anonim válasza:
Annyi biztos, hogy a trollokat irritálja még a kérdés felvetése is, az is, ha valakin látszik, hogy előbbre tart. Ez érvényes a való életben is.
9/12 anonim válasza:
Tévedsz utolsó. Az irritál, ha valaki okosabbnak képzeli magát másoknál, miközben egy értelmes kérdést sem tud kiírni.
10/12 anonim válasza:
9: egy primitív lélek okoskodásnak látja az okosságot is, ezért sötét es buta. Hosszú út áll előtted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!