Ez az anyagi világ, anyagi létezés nevezhető a Gonosz birodalmának, ha az tapasztalható, hogy a kegyetlenebb, erőszakosabb, hazug, manipulatív, más érző lényeket eltaposók, megevők maradnak fent, élhetnek teljes, boldog, gazdag életet?
Igazából én azért nem futok utána mert nem is tudnék
Ha olyan lenne a személyiségem, kiállásom akkor biztosan megtenném
Mint mindenki
Azt is nehéz összeegyeztetni hogy sokszor nagyon értelmes embernek élnek szegénységben és egyszerű hülyékből meg komoly gazdag üzletember lesz
Persze itt belép a karma, ezért is hiszek abban hogy valaki a nagyon szegény életre születik, hiszen az alja munkát is meg kell csinálni
Én találkoztam rengeteg gazdag emberrel egyébként, külföldön és ha az összes becstelen volt, akkor elég gyomorforgató visszagondolni rájuk.
Sokukból nem néztem volna ki
30 sajnos a legtöbb munkás nem a pénz után fut(mert have 280 ezerért hogy futsz?) hanem a munkába döglik bele
Én pl ilyen munkás életet nem akarok és ha odáig kell süllyednem, márpedig most úgy néz ki rám is ez vár, nekem a kilépés is szimpatikusabb annál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!