Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez az anyagi világ, anyagi...

Ez az anyagi világ, anyagi létezés nevezhető a Gonosz birodalmának, ha az tapasztalható, hogy a kegyetlenebb, erőszakosabb, hazug, manipulatív, más érző lényeket eltaposók, megevők maradnak fent, élhetnek teljes, boldog, gazdag életet?

Figyelt kérdés

2023. jún. 22. 19:21
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Igazából én azért nem futok utána mert nem is tudnék

Ha olyan lenne a személyiségem, kiállásom akkor biztosan megtenném

Mint mindenki

Azt is nehéz összeegyeztetni hogy sokszor nagyon értelmes embernek élnek szegénységben és egyszerű hülyékből meg komoly gazdag üzletember lesz

Persze itt belép a karma, ezért is hiszek abban hogy valaki a nagyon szegény életre születik, hiszen az alja munkát is meg kell csinálni

Én találkoztam rengeteg gazdag emberrel egyébként, külföldön és ha az összes becstelen volt, akkor elég gyomorforgató visszagondolni rájuk.

Sokukból nem néztem volna ki

30 sajnos a legtöbb munkás nem a pénz után fut(mert have 280 ezerért hogy futsz?) hanem a munkába döglik bele

Én pl ilyen munkás életet nem akarok és ha odáig kell süllyednem, márpedig most úgy néz ki rám is ez vár, nekem a kilépés is szimpatikusabb annál

2023. jún. 26. 05:18
 32/32 anonim ***** válasza:
Még mindig nem nagyon értem ezt az egész gonoszok a gazdagok hozzáállást. Adott egy orvos pl. Fiatal kora óta tanult, hajtott, és aztán beérik a munkája gyümölcse és elég jól keres. Ha ehhez járul egy jövedelméhez képest szerény életvitel, akkor meg elég sokat félre tud tenni. Ha már a szülei is ilyen mentalitásúak voltak, meg a rokonai is, akkor esetleg ingatlana már van is, meg akár még egyéb megtakarítása is. Tehát ő csak gyarapítja a meglévő gazdagságot. Ez az egész idáig szerintem egyáltalán nem zárja ki, hogy spirituálisan tudatos legyen. És akkor még ráadásul le van gonoszozva is??
2023. jún. 26. 15:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!