Tényleg manipulatív jegy a Skorpió ?
Annyian írjátok, és olvasom is, hogy manipulatív, ravasz, bosszúálló.
Miben áll ez ?
Van egy Skorpió haverom, ő nagyon mélyérzésű,nem vettem rajta észre, hogy manipulál, de azt igen, hogy semmit nem felejt . Évekkel később is visszamond szavakat, történéseket.
Viszont olyannak ismerem, aki egy - egy szón is meg tud sértődni és sokáig duzzog. De ha szeret valakit, azt nagyon szereti és ragaszkodik hozzá, néha még akkor is, ha átverik.
Én skorpió vagyok, de távol áll tőlem a manipulálás. Nem is érdekel, és nem is tudom, hogy hogyan kéne másokat manipulálni :D
Bosszúálló sem vagyok. Nem akarok direkt rosszat másoknak. Pláne nem tervezgetek bosszút. Ha valakivel annyira rossz a kapcsolatom, akkor inkább nem találkozom vele. Ha még megbeszélhető, megoldható a konfliktus, akkor meg megoldjuk.
Az rám is igaz, hogy sok mindent megjegyzek. Teljesen jelentéktelen dolgokat is. Minden kis hülyeségre, apróságra emlékszem.
hát van érzékük a meggyőzéshez...gyakran átlátják a szitut és kíméletlenül a képedbe vágják.
de ebben szerintem az ikrek a profik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!