Szeretném a telepatikus kepessegeimet fejleszteni. Esetleg van ilyen platform, ahol találok hasonló érdeklődésű embereket?
Szia. Nem tudok helyeket, de akár gyakorolnék veled ha olyan.
De nem tudom. Ez a vergődés amit lerendeztél a kicsiknek eléggé kiábrándít. Miért gyakoroljak egy taknyossal, aki csecsemőkkel hadonászik és azt vitázásnak hívja, és úgy fogalmaz, hogy neki kell vitáznia.
Nem pontosan értem azt sem, miért kell neked ehhez gyakorló társ. Az élet annyi lehetőséget ad gyakorolni, hogy már hányni lehet tőle. Max ha ellenőrizni akarod magad, de akkor meg olyan halvány szinten vagy, hogy nem egymást keressük. Mármint amúgy sem, nem hogy ahogy viselkedtél itt 3 oldalon keresztül. Ez nem méltó hozzád és az, hogy az agyad 23 éves, nem hiszem, hogy mentség.
Szerintem a kérdező, feltett egy kérdést, amire olyan választ várt ami nem arról szól hogy egy pszichiátriára való eset.
Utolsó, te is csak kötekedni vagy itt, ha annyira érettnek vallod magad másokkal szemben, akkor miért is irtál?
Amugy, az ilyesfajta emberi megnyilvanulas, amit megdicsertem, nekem ez jelent a legtöbbet, erre is lenne szükségem a személyben, akit keresek.
Mivel ez a pár szó, több mindent is elarul a jelleméről és az eszéről egyaránt.
Ami letfontossagu az elmeletemhez, szóval ha gondolod írj, persze van még pár kritérium.
"végre egy emberi megnyilvanulas."
A többi is az volt, csak nem érzékelted. Most legalább kiderült, hogy tényleg nem vagy empata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!