Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szeretném a telepatikus...

Szeretném a telepatikus kepessegeimet fejleszteni. Esetleg van ilyen platform, ahol találok hasonló érdeklődésű embereket?

Figyelt kérdés

2023. jún. 19. 15:52
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Szegény.
2023. jún. 19. 18:57
 32/42 anonim ***** válasza:
68%
Menj el dolgozni, sok főnök próbál gondolatátvitellel kommunikálni mikor nincs ideje beszélni.
2023. jún. 19. 19:06
 33/42 anonim ***** válasza:
60%

Szia. Nem tudok helyeket, de akár gyakorolnék veled ha olyan.

De nem tudom. Ez a vergődés amit lerendeztél a kicsiknek eléggé kiábrándít. Miért gyakoroljak egy taknyossal, aki csecsemőkkel hadonászik és azt vitázásnak hívja, és úgy fogalmaz, hogy neki kell vitáznia.

Nem pontosan értem azt sem, miért kell neked ehhez gyakorló társ. Az élet annyi lehetőséget ad gyakorolni, hogy már hányni lehet tőle. Max ha ellenőrizni akarod magad, de akkor meg olyan halvány szinten vagy, hogy nem egymást keressük. Mármint amúgy sem, nem hogy ahogy viselkedtél itt 3 oldalon keresztül. Ez nem méltó hozzád és az, hogy az agyad 23 éves, nem hiszem, hogy mentség.

2023. jún. 19. 19:18
 34/42 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem a kérdező, feltett egy kérdést, amire olyan választ várt ami nem arról szól hogy egy pszichiátriára való eset.

Utolsó, te is csak kötekedni vagy itt, ha annyira érettnek vallod magad másokkal szemben, akkor miért is irtál?

2023. jún. 19. 19:26
 35/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm, végre egy emberi megnyilvanulas.
2023. jún. 19. 19:31
 36/42 A kérdező kommentje:
Elnézést, hogy bunkó vagyok, sajnos ilyen a természetem, hisz nem tudom elfogadásra késztetni az ilyen emberi viselkedést, hisz ez miatt elég sokat szenvedtem már, igen nem a korom a ludas, az élet. Képes vagyok én is másokat megbantani, de talán okulnak belőle, mivel ha normálisan válaszolok, az nincsen figyelembe véve, soha nem is volt.
2023. jún. 19. 19:35
 37/42 A kérdező kommentje:
Gyakorló társ, hm, talán az végett mivel az elméletem bizonyításához, egy teljesen más útvonalon kéne a telepátiát alkalmazni.
2023. jún. 19. 19:37
 38/42 A kérdező kommentje:

Amugy, az ilyesfajta emberi megnyilvanulas, amit megdicsertem, nekem ez jelent a legtöbbet, erre is lenne szükségem a személyben, akit keresek.

Mivel ez a pár szó, több mindent is elarul a jelleméről és az eszéről egyaránt.

Ami letfontossagu az elmeletemhez, szóval ha gondolod írj, persze van még pár kritérium.

2023. jún. 19. 19:55
 39/42 anonim ***** válasza:
73%

"végre egy emberi megnyilvanulas."

A többi is az volt, csak nem érzékelted. Most legalább kiderült, hogy tényleg nem vagy empata.

2023. jún. 19. 19:59
 40/42 A kérdező kommentje:
Latom megfogtad a lényeget, annyi volt a megnyilvanulasanak az értelme, hogy a vedelmemre kelt.
2023. jún. 19. 20:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!