Ha valakire nagyon sokszor ,erőssen gondolunk ,akkor van rá esély hogy ő is igy érez ? Létezik ez a telepatikus dolog?
Figyelt kérdés
Beszéltünk pár szót egy buliban . Nagyon szimpatikus , és szerintem én is neki . :)2022. okt. 15. 23:01
1/8 anonim válasza:
Nem ez a telepatia.
Es nem amugy.
4/8 anonim válasza:
De létezik, csak nem úgy, hogy én most eldöntöm, hogy mától Pistikével telepatikus kapcsolatban vagyunk.
Nekem pl. anyámmal van, sokszor, amikor még telefonálni is lusta vagyok, csak arra gondolok, hogy de jó lenne, ha hívna, és már csörög is a telefonom.
5/8 anonim válasza:
Ha nagyon erősssen gondolsz, akkor igen.
7/8 anonim válasza:
Igen létezik az ilyen telepatikus dolog! Én így már ejtettem szerelembe lányt! Igaz egyfolytában csak rá gondoltam!
8/8 Sunshinedoll válasza:
Hát azért ez nem így működik, pláne nem kis ismertség után.
Ha valakit jól és régóta ismersz, az más, velük könnyebb egy húron pendülni.
Ahhoz, amit te leírsz nemtudom milyen szintű meditatív állapot meg boszorkányság kell :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!