Én álandőan a fikuszt halgatom ahogy a kutyával veszekszik aki lehugyozta.
Nem múlnak a hangooooooooooooook....
Ezek szerint, azt hiszitek hülyéskedek, vagy bolond vagyok, hogy rá tudok hangolódni a növényekre és állatokra...
Tényleg senki más rajtam kívül?
kifejtenéd?
Az állatokkal még úgy ahogy megvan a kommunikáció. Az állatok testbeszéddel, finom gesztusokkal, s a hang lejtéssel úgy ahogy érthetőek,...de a növényeket hogy? Megérzés, tapintás, vagy légmozgás (az ágak, szálak keltette dallam) vagy az ugyan így terjedő illatok rajzolnak ki benned képet?
Én egy ártalmatlan pirospozsgás szobanövény vagyok, néha locsolok ide-oda, meg szeretem a napot, a leveleimet a postás szokta izélgetni. El vagyok mint a befőtt, de az szörnyű, mert holtakról igazat vagy semmit.
Magamban szoktam beszélgetni, akkor én egy növénnyel beszélek. Utálom a vegetariánusokat, megérzem amikor az utcán elmegy egy közülük.
Elektromágneses vagyok, úgyhogy bármilyen intelligenciával képes vagyok kontaktusra. Ezért kedves Kérdező, igazat adok neked.
Már-ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!