Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Vannak olyan okkultista...

Vannak olyan okkultista csoportok, akik képesek egymással is telepatikusan komunikálni?

Figyelt kérdés
Pl, össze kellene hívni a gyülekezetet holnap délután 20-ra, erre nem kell telózni meg sms-ezni, hanem küldtök egymásnak egy telepatikus üzenetet. Vannak iylenek?
2015. jan. 24. 23:24
 1/9 anonim ***** válasza:
51%

Nincsenek.

A jól működő csoportokban mindenki tudja hol kell lennie.

De mindent senki sem tudhat.

2015. jan. 24. 23:29
 2/9 anonim ***** válasza:
49%

Nem létezi telepátia.

"De mégis: hogyan fordulhat elő, hogy akire évek óta először tegnap gondoltunk, az ma váratlanul felhívott? És ki ne hallott volna olyan történetet, hogy valaki élénk álmot látott a távol lévő hozzátartozóról, s kiderült, hogy az éppen akkor halt meg?

Mindez azonban nemcsak hiszékenységünkre világít rá, hanem arra is, hogy nem pusztán az emberek különálló cselekedeteit és szándékait szimulálja agyunk, nemcsak érzelmeit, hanem azt is, ahogy mindezek komplex egységet és egyediséget alkotnak. Akit jól ismerünk, azzal kapcsolatban tudattalanul számtalan valószínűségi becslést futtatunk folyamatosan. Így aztán lesznek óriási ráhibázásaink, amelyek fényében a tévedések tömege már nem érdekel senkit."

2015. jan. 24. 23:45
 3/9 anonim ***** válasza:
22%
*nem létezik.
2015. jan. 24. 23:46
 4/9 Legoman ***** válasza:
57%

Miért ne létezne telepátia. Kipróbáltam és működik.

Megkértem tesómat, hogy gondoljon egy színre és küldje át nekem. Én 3/3-szor megmondtam, hogy melyik színre gondolt, azután ő is. A színeket nem ismételtük és próbálta a lehető legnehezebbet, mint például világoszöld, sötétbarna. És én megmondtam, hogy most a világoszöldre gondolt stb. De ugyanez működik képekkel, szavakkal.

Egyébként az ilyen csoportok tényleg tudják, hogy mikor hol kell lenniük. :)

2015. jan. 25. 09:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Legoman:

Hány színre lehetett gondolni/alkalom?

"Vevőink minden színigényét ki tudjuk elégíteni, ha fekete kocsit rendelnek." / Henry Ford /

:D:D

Tudom tudom, csak viccelek... :D

A mentalisták is ki tudják találni, de nem telepátiával.

2015. jan. 25. 10:15
 6/9 anonim ***** válasza:
"Vannak olyan okkultista csoportok, akik képesek egymással is telepatikusan komunikálni?" Csak olyan van szerintem. :)
2015. jan. 25. 11:54
 7/9 anonim ***** válasza:
6. vagyok. Nem olyan nehezek ezek a dolgok, azok alapján amiket láttam/tapasztaltam okkultista ismerősöktől. Telepátia alap dolog, okkultizmus alapja lehet, bár egyáltalán nem vagyok szakértő, csak néhány ismerősöm foglalkozik ilyesmivel.
2015. jan. 25. 11:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Persze hogy vannak, a világot irányitó szabadkőműves barátaink is hasonlóan csinálják :)

De persze nem az okkultság, vagy a sátánizmus teszi lehetőve az adatok átvitelét telepatikusan.

Inkább jó eredetű célra használnám, és nem mennék okkultistákhoz soha.

2015. febr. 15. 21:06
 9/9 anonim válasza:
Nem kell ehhez semmilyen titkos erő :D vagy természet feletti képesség, mikor ott van a testbeszéd.
2020. dec. 24. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!