Össze vagyunk kötve telepatikusan?
Van egy lány, akivel sokat beszélünk a facebookon de néha egyáltalán nem válaszol, néha meg órák után olvassa az üzeneteimet.
Nos ez már a második eset, hogy csinálok valamit pl nézek egy filmet, olvasok egy cikket és hirtelen rákattintok az üzenetpaneljére, hogy olvasta-e az üzenetemet.
Ez már a második eset, hogy pontosan abban a szent pillanatban nézi meg (és jelzi ki a fb, hogy pont most látta) amikor én rá gondolok, rákattintok a panelra és nézem, hogy ugyan látta-e.
Iszonyatosan hülyeségnek hangzik főleg, hogy több millió ember él a földön és nagyon nagy a földrajzi távolság is szóval ilyen tiszta "telepatikus jelet" lehetetlen lenne vele fognom, főleg, hogy annyira nem ismerjük egymást.
De vajon miért van az, hogy már másodszorra gondoltam rá pont akkor amikor megnézte az üzenetemet? Ugyanabban a másodpercben? És egyébként ritkán nézi és ritkán beszélünk és én is ritkán nézem.
Szóval kb egy a tízezerhez az esélye annak, hogy én pont abban a másodpercben csekkoljam le a lányt, amikor ő megnézte azt az üzenetet amit 3 vagy épp 10 órával azelőtt írtam neki.
Jó megérzés. :)
Nem csak azzal a lánnyal fordul elő, hanem sok más emberrel is, akivel beszélsz és netán fontos is neked valamilyen szempontból. :)
Minden össze van kötve mindennel. Nem minden ember, te össze vagy kötve egy másik galaxisbeli növénnyel is.
Gondolataid nevelnek, mire is figyelj, mit érezz.
"több millió ember él a földön és nagyon nagy a földrajzi távolság is szóval ilyen tiszta "telepatikus jelet" lehetetlen lenne vele fognom"
Nincs összefüggés. Ne fizikális létben gondolkodj. Nem számít, mily messze vagy tőle.
Arra vagyok kíváncsi, hogy ha valami célunk van egymással, vajon el tudom rontani? Vagy csak beteljesítjük?
Egyre többet beszélünk. De egyébként érdekes módon ritkán reagál. Amikor találkoztunk napokig rám írt magától. Mostanában én írok rá, de nem mindig reagál azonnal.
A múltkor még a szememre is hányta egyébként, hogy én miért nem bízom meg benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!