Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehetséges hogy az alábbi...

Lehetséges hogy az alábbi élményeim telepatikus képességekte utalhatnak?

Figyelt kérdés

A saját hangomon gondolataimon hallom mások gondolatainak egy részét. Amikor valaki mond egy mondatot de nem találja a szót pl egy autóról beszél és mondja hogy "mindjárt mondom milyen autó" és rávágom hogy autobinanchi a112 és életemben nem halottam ilyen autóról és látom magam elött hogy a motorháztető fekete a többi zöld, és értetlenül kérdezik honnan tudom!

Ezen fellül messziről előre látom ha valaki akar valamit mielött leszólítana, látom ha hazudnak nekem és visszakérdezek az igazságra és megrettennek tőlem. Hogy kollega bejött és akaratlanul megkérdezem: látom meghalt anyukád hogy vagy. És nem beszéltem vele 1 éve lassan mert nem közvetlen kollega. A reakciója nyilvánvaló. Lehetséges hogy telepatikus képességem van ha ilyent tapasztalok?

2019. dec. 29. 12:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Teszteljük le. Gondolok egy szóra. Írd le privátba azt a szót amire gondoltam Kiváncsi vagyok, hogy ismeretlen távol élő gondolatát is olvasod.
2019. dec. 29. 13:02
 2/7 anonim ***** válasza:
2019. dec. 29. 13:20
 3/7 A kérdező kommentje:

#1 szerintem nem menne. Kell valami kapcsolat.

#2 2 éve nem írtam a gyakorira szerintem mert megutáltam.

#én: inkább csak le kellett írjam hogy meg nyugodjak mintsem választ kapjak az amúgy is túl egyértelmü kérdésemre.

Köszönöm.

2019. dec. 29. 13:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Mit érzel közben?
2019. dec. 29. 13:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Jó utat haza.
2019. dec. 29. 20:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Folyamatosan írogatod ki a kérdéseket, de bármilyen kamu történetet írsz le, akkor sincs benned semmi különleges.

Az meg hogy kitalálsz valamit nem képesség.

2019. dec. 30. 09:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Autobinanchi a112, nincs is olyan.
2019. dec. 30. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!