Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Megérzek dolgokat, vonzok...

Megérzek dolgokat, vonzok embereket, miért lehet ez ?

Figyelt kérdés

Ha visszagondolok mindig is volt ez, gyakran viccelődtem hogy biztos boszi vagyok, elvicceltem viszont a megérzèsek nem szűnnek. Ne érts félre ez nem azt jelenti hogy látok dolgokat, vagy megjósolom a lottószámokat. Általában időszakosan történnek. Van hogy hónapokig semmi, aztán pedig olyan időszak jön hogy folyamatosan. Mondanék pár dolgot a múltból illetve a közelmúltból. A régiekre már nem igen emlékszem, de vannak amik megmaradtak nagyon.

Példa: ritkán emlékszem az álmaimra, viszont volt egy rémálmom egyszer, nagyon megviselt reggelre. Azt álmodtam az emberek össze esnek körülöttem és meghalnak csak úgy. Másnap kaptam a hírt egy ismerősöm (távoli)elhunyt meccs közben, össze esett és meghalt.

Rengetegszer történik (folyamatosan) hogy pl tv-zek vagy filmezek, közben ìrkálok a barátaimmal és ugyan abban a szekund másodpercben törtènik hogy azt a szót mondják a tvben amit épp írok. Nem előtte, nem utána, pont akkor.

Volt már nem egyszer (de csak egy személlyel) hogy éreztem hogy hívni fog és pár másodpercre rá hívott is. Ez rendszeresen történt ezzel a személlyel.

Útnak indultunk egy buliba majd olyan érzésem volt hogy eegy őt belénk fog jönni és negyed óràra rá meg is történt. Sokszor járunk azon az úton,(este is) sose volt még ilyen megérzésem csak aznap.

Rengeteg ilyen van régről, egész életemre jellemző ez viszont a régiek közül sokat elfelejtettem.

Viszont most történt (azért is teszem fel a kérdést) hogy pár nappal ezelőtt eszembe jutott 2 olyan ember akikkel évek óta nem beszéltem. Az egyikkel konkrétan több mint 10 éve nem tudunk egymásról. Nem vagyunk sehol ismerősök, teljesen feledésbe merült már. Viszont eszembe jutott valamelyik.nap erre egy face csoportban belájkolta az egyik kommentem kb 5 perccel ezelőtt.

A másik személy ugyan ez, csak vele nem 10 éve nem beszéltem és nem tudok róla semmit csak kb 5.... majd bejelölt facen tegnap. Ezek ilyan emberek hogy nincsenek közös ismerőseink, réges régről (diák koromból) ismerem őket. Egyszerűen nem tudom felfogni hogy hogy történhetnek.

És a legjobb sztori: barátnőmmel beszélgettünk a horoszkópokról.. (Ikrek vagyok) majd mondtam neki hogy én még életembe nem találkoztam olyan emberrel aki akkor született volna mint én, és ikrek pasit se ismerek, kiváncsi lennék hogy jönnék ki velük.

Pár napra rá egy randi oldalon bejelölt egy srác (akivel össze is jöttünk és totál harmonikus a kapcsolatunk)hosszas beszélgetés után kiderült hogy nem csak hogy ikrek, hanem egy napon születtünk, ugyan abban az évben.

Tudom sokan szkeptikusak. És nem, nem akarom beképzelni hogy medium vagyok, de valaki adjon már ezekre (és a többi megtörtént millió ehhez hasonló esetre) valami maagyarázatot. Mert persze tudom mindennek megvan az esélye na de ezekre azért mégs mennyi az esély?

Mégegyszer hangsúlyozom, millió ilyen történt de már nem emlékszek rá. Bárcsak elkezdtem volna írni már ezeket, jegyzetelni kisebb koromban, de sajnos nem tulajdonítottam ezekre nagy hangsúlyt...

L32

2023. jún. 4. 20:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%

Egyszer csengett a ferjem telefonja,de nem volt a kozelben,ezert kikiabaltam neki a szobabol,hogy vegye fel a telefont

A filmben amit neztem,pont akkor megszolalt az egyik szereplo,hogy"vedd fel a telefonod"..eleg furcsavolt.

Egyszer meg elkezdtem mondani a lanyomnak,hogy Spongyabob, Spongyabob (azt neztuk epp)

Spongyabob pedig megszolalt,hogy "itt vagyok"

2023. jún. 4. 20:53
 2/13 anonim ***** válasza:
86%

Megerősítési torzítás.

DE ha ELŐRE meg tudod mondani, hogy most egy ilyen lesz, akkor keresd meg Vassyt.

2023. jún. 4. 21:52
 3/13 anonim ***** válasza:
40%
Ki az a Vassy?
2023. jún. 4. 22:57
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Egy tudós, aki ilyen kutatásokkal is foglalkozik.

De csak akkor érdemes menni, ha valóban tudsz valamit. Ha csak így néha-néha bejön valami, az simán megerősítési torzítás, nincs jelentősége.

2023. jún. 4. 23:00
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

#3 vagyok.

köszönöm az információt #4-es

2023. jún. 4. 23:02
 6/13 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem ez tok normális…

Vannak nyitottabb érzékenyebb emberek és vannak akik nem. De meg az ő életükben is voltak s lesznek is hasonló “megérzések” csak ok leszrják és szerintem amúgy jól teszik.

A spiritiszták tulafyalják túl agy misztikumot fűznek hozzá. Ami mostanra már szerintem is tok fölösleges.

Csak élni kell örülni ha bejön a tipp és elengedni ha nem lazábban mint egy “szkeptikus”

A nagy sztori… hm először is biztos hogy találkoztak ikerrel férfival s nővel a 32 év alatt. Pl.: diák éveid során, bulikban, melóhelyen had ne soroljam. Csak sosem kérdezted a jegyét, vagy nem érdekelte a téma. Más közeg már érdeklődési kor stb.

A párodhoz gratulálok.

Az én horoszkópjaimat meg sztereotip utálják😁

Üdv egy kos, skori!

Ne gondold túl!

2023. jún. 5. 00:03
 7/13 Tudi333 ***** válasza:
27%
Akasha. Ez a válasz. Nézz utána ha nem ismered.
2023. jún. 5. 00:37
 8/13 anonim ***** válasza:
40%
Mi az az Akasha? Az Akasha, amit Rudolf Steiner irt?
2023. jún. 5. 11:50
 9/13 anonim ***** válasza:

8 Az egy fiktív krónika

központi tudatnak is lehet hívni

7 ez nem annyira biztos.

Az hogy feladsz egy kérdést és lejön A/vagy egy válasz, attól még nem eltétlen akasha...

2023. jún. 8. 01:31
 10/13 anonim ***** válasza:
Es hogy lehet az Akasha "fiktiv kronika"hoz jutni?
2023. jún. 8. 08:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!