Szerintetek létezik vonzás törvénye?
"vannak emberek akik annyira el vannak keseredve,hogy mindent bevetnek,pl a vonzás törvényét"
Az a baj, hogy nem látjátok, mennyire értelmetlen, amit mondtok.
Ha ez egy törvény lenne, vagyis működne, akkor mindenki élne vele, mindenki bevonzaná magának Claudia Schiffert, három Ferrarit, meg egy kis szigetet a Bahamákon.
Vajon miért nem?
Segítek: azért nem, mert nem működik. Mert nincs ilyen.
Aki eléri a céljait, az tesz értük.
Komoly összegben mernék fogadni, hogy a hetes számú hozzászóló nem csak ült 13 éven keresztül a konyhában, erősen koncentrálva a gyerekekre meg az Audira meg a családi házra, hanem tett érte valamit: dolgozott hogy pénze legyen, és dugott hogy gyerek legyen.
Már csak az hiányzik, hogy egy kis helyesírást is bevonzzon magának, mert az írásképe alapján pont beleillik abba a társadalmi csoportba, amelyik elhisz minden babonát.
11 ide figyelj,kikérem magamnak.ha arra gondolsz,hogy cigány vagyok,mélységesen nagyot tévedsz.arról még nem hallottál,hogy javítja a telefon a szavakat?
Rendszeresen elfelejtem átnézni a szöveget mielőtt ranyomok az elküld gombra.bocsanat hallod.
Nekem mindegy mit gondolsz rólam,de ha nem ismersz ne ciganyozzál le.
7
" javítja a telefon "
Ezt csak akkor írhatod így, ha a telefonod sokkal okosabb nálad.
Értelmes emberen nem a telefonja uralkodik.
Ezt te tudod.
De még egy hibátlan mondatot nem írtál le idáig.
Innentől kezdve sertegethetsz amennyit akarsz,nem pazarolok rád több időt.kár a betűket koptatni
Szép napot
Nem tudom, feltűnt-e, de én egy másik ember vagyok. Én nem sértegettelek.
De szerintem más sem (legalábbis én úgy látom).
Tizenkettes, nem cigányoztalak le. Nem ismerlek, és ezt innen nem tudom megállapítani.
Társadalmi csoportot említettem, nem fajit. Társadalmi csoporton belül pedig - ha már a részletekbe akarunk menni - az aluliskolázott, maximum nyolc általánost végzettek csoportjára gondoltam, akiknek az életcélja egy Audi. Mert írni-olvasni ugyan látszólag tudsz, de mind a helyesírással, mind a természettudományokkal hadilábon állsz.
És nem, a telefonod nem helyez el millió helyesírási hibát a szövegedben, azt te okozod.
Félreértések elkerülése végett: nincs ezzel semmi baj. Nem akarlak ezzel megbántani vagy lenézni, egyszerű ténymegállapítás volt részemről, hogy vélhetőleg nem egy akadémikussal állunk szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!