Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik vonzás...

Szerintetek létezik vonzás törvénye?

Figyelt kérdés
Tehát létezik olyan hogy valamire nagyon vágysz, vagy mondjuk van egy célod az életben és azon jár az eszed 0-24, és azon kapod magad hogy hoppá, itt van az amire annyira vágytam

2023. máj. 30. 21:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
37%

"vannak emberek akik annyira el vannak keseredve,hogy mindent bevetnek,pl a vonzás törvényét"

Az a baj, hogy nem látjátok, mennyire értelmetlen, amit mondtok.

Ha ez egy törvény lenne, vagyis működne, akkor mindenki élne vele, mindenki bevonzaná magának Claudia Schiffert, három Ferrarit, meg egy kis szigetet a Bahamákon.

Vajon miért nem?

Segítek: azért nem, mert nem működik. Mert nincs ilyen.

Aki eléri a céljait, az tesz értük.

Komoly összegben mernék fogadni, hogy a hetes számú hozzászóló nem csak ült 13 éven keresztül a konyhában, erősen koncentrálva a gyerekekre meg az Audira meg a családi házra, hanem tett érte valamit: dolgozott hogy pénze legyen, és dugott hogy gyerek legyen.

Már csak az hiányzik, hogy egy kis helyesírást is bevonzzon magának, mert az írásképe alapján pont beleillik abba a társadalmi csoportba, amelyik elhisz minden babonát.

2023. jún. 1. 11:48
 12/21 anonim ***** válasza:
46%

11 ide figyelj,kikérem magamnak.ha arra gondolsz,hogy cigány vagyok,mélységesen nagyot tévedsz.arról még nem hallottál,hogy javítja a telefon a szavakat?

Rendszeresen elfelejtem átnézni a szöveget mielőtt ranyomok az elküld gombra.bocsanat hallod.

Nekem mindegy mit gondolsz rólam,de ha nem ismersz ne ciganyozzál le.

7

2023. jún. 1. 11:52
 13/21 anonim ***** válasza:

" javítja a telefon "

Ezt csak akkor írhatod így, ha a telefonod sokkal okosabb nálad.

Értelmes emberen nem a telefonja uralkodik.

2023. jún. 1. 12:23
 14/21 anonim ***** válasza:
Idióta
2023. jún. 1. 12:24
 15/21 anonim ***** válasza:
Akkor már nem cigány vagyok,hanem hülye..oké
2023. jún. 1. 12:25
 16/21 anonim ***** válasza:

Ezt te tudod.

De még egy hibátlan mondatot nem írtál le idáig.

2023. jún. 1. 12:26
 17/21 anonim ***** válasza:

Innentől kezdve sertegethetsz amennyit akarsz,nem pazarolok rád több időt.kár a betűket koptatni

Szép napot

2023. jún. 1. 12:30
 18/21 anonim ***** válasza:

Nem tudom, feltűnt-e, de én egy másik ember vagyok. Én nem sértegettelek.

De szerintem más sem (legalábbis én úgy látom).

2023. jún. 1. 12:34
 19/21 anonim ***** válasza:

Tizenkettes, nem cigányoztalak le. Nem ismerlek, és ezt innen nem tudom megállapítani.

Társadalmi csoportot említettem, nem fajit. Társadalmi csoporton belül pedig - ha már a részletekbe akarunk menni - az aluliskolázott, maximum nyolc általánost végzettek csoportjára gondoltam, akiknek az életcélja egy Audi. Mert írni-olvasni ugyan látszólag tudsz, de mind a helyesírással, mind a természettudományokkal hadilábon állsz.

És nem, a telefonod nem helyez el millió helyesírási hibát a szövegedben, azt te okozod.

Félreértések elkerülése végett: nincs ezzel semmi baj. Nem akarlak ezzel megbántani vagy lenézni, egyszerű ténymegállapítás volt részemről, hogy vélhetőleg nem egy akadémikussal állunk szemben.

2023. jún. 1. 12:55
 20/21 anonim ***** válasza:
Igen, persze, hogy létezik!
2023. jún. 2. 00:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!