Milyen a halál?
Figyelt kérdés
Tudom hogy senki nem jött még vissza és mondta meg milyen oda át ha van eggyatalán valami.csak kíváncsi vagyok és kicsit félek mert lehet hogy nekem már nem sok van hátra ebből az életből.2023. máj. 29. 20:52
13/21 anonim válasza:
Napi 12 óra munka egy szénbányában szabadnap nélkül
14/21 anonim válasza:
Gyönyörű! (persze ez függ a "halál" körülményétől is) de ha azt feltételezzük, hogy békésen távozol, akkor leírhatatlan, földöntúli és semmihez sem hasonlítható eufórikus érzés. Volt benne részem, ha érdekel mesélek privátban
16/21 anonim válasza:
#15. Ezért írtam, hogy függ a körülményektől.......
17/21 anonim válasza:
A halál az élet után a második legjobb, eltűnik a test a tudatodból, először marad még pár gondolatod vagy tapasztalatod, ekkor lassan ráébredsz hogy te vagy Isten, és nem muszáj játszanod a földjátszmát csak ha akarod.
Az élet pedig akkor az első legjobb, ha az életben észreveszed hogy ki vagy te valójában ebben a játékban.
18/21 anonim válasza:
Hát, a természetes halált végignézni nem könnyű, és nem szép dolog. Sajnos nem egyszer volt már benne részem. Az utolsó 1-2 héten a haldokló már nincs a tudatánál, legfeljebb néhány percre. A többi időt végighallucinálja. Hogy a halál beállta után mi történik, azt senki élő ember nem tudja megmondani.
19/21 anonim válasza:
Ha olyan munkát kell végezned amit nem szeretsz az maga a halál
20/21 anonim válasza:
Én úgy képzelem, hogy valami elképzelhetetlenül boldog pillanat és tudod, hogy jó helyre mész. Én abban hiszek hogy abban a pillanatban olyan dolgokat értünk meg, amire mindig is kerestük a választ, de már nincs lehetőség visszajonni és elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!