Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Milyen a halál?

Milyen a halál?

Figyelt kérdés
Tudom hogy senki nem jött még vissza és mondta meg milyen oda át ha van eggyatalán valami.csak kíváncsi vagyok és kicsit félek mert lehet hogy nekem már nem sok van hátra ebből az életből.
2023. máj. 29. 20:52
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Mi az elképzelésed róla?
2023. máj. 29. 20:53
 2/21 anonim ***** válasza:
74%

Mindenki fél, én is félek. A halál egy olyan dolog ami megtörténik és nincs visszaút, ami volt, nincs.Őszintén, szerinted van valaki aki megjárta a túlvilágot majd visszasétált közénk? Nem hiszem.

Szerintem nem fájdalmas.De hiszem hogy van élet a túlvilágon. Kitartást neked🙏 Isten vigyázzon reád és segitsen utadon.

2023. máj. 29. 21:00
 3/21 anonim válasza:
36%

A halál sokféle. Van, aki évekig szenved egy betegségben, van, akivel gyors szívroham végez, de olyan is van, aki észre sem veszi, mert álmában éri.

Szimplán megszűnik a tudatod, a tested nem funkcionál többé, minden, amit az agyad elraktározott, elveszik.

2023. máj. 29. 21:15
 4/21 Grimfox ***** válasza:
35%

Kérdező, még ha nem is hiszel semmiben, a halál nem lehet rossz. Mint az álomtalan alvás. Nem hiányolsz semmit, nem félsz, vagy szenvedsz. Örök nyugalomra helyeznek. Sokan félnek attól, hogy nincs semmi a halál után, de szerintem ha nem lenne semmi utána, az egy egészen kellemes végkifejlet lenne. Attól, hogy mi van a halál után, szerintem nem érdemes félni. Bár maga a halál előtti pár pillanat biztos, hogy egyeseknek ilyesztő.

2. A sámánizmusnak ez volt a központi motívuma. A sámán, a kiválasztásakor szimbolikusan meghalt, tetszhalálba került, és átélte a "túlvilági" beavatást. Ezután a fő feladata az volt, hogy időről időre transz által megismételje ezt a tetszhalál élményt, és a holtak világába utazzon. Volt, hogy nem tért vissza. De maga ez a motívum a sarkvidéktől egészen közép, és kelet ázsiáig, a délkelet-ázsiai szigetekig, és ausztráliáig megtalálható volt még a 20. században is. A hitük szerint megtapasztalták a halált, és ismerték a holtak világát. Kevés sámán élt drogokkal, ezért még azt se lehet mondani, hogy simán csak be voltak állva, mint a gerely.

2023. máj. 29. 21:16
 5/21 anonim ***** válasza:
82%

Hogy ne jöttek volna vissza? Kismillió halálközeli élmény van a youtubeon is pl. Tv-ben is volt egy ilyen műsor. Beállt a klinikai halál, majd onnan jöttek vissza.

https://www.youtube.com/watch?v=Fp2hztsJDuM

2023. máj. 29. 21:17
 6/21 anonim válasza:
0%

4 - "a halál nem lehet rossz. Mint az álomtalan alvás. Nem hiányolsz semmit, nem félsz, vagy szenvedsz."

Bár én nem hiszek abban, hogy számomra lenne folytatás a halálom után, de ezt a kijelentést erősen vitatom. Egyrészt a halál nem ugyanaz, mint meg sem születni, mint amit te voltaképp megfogalmaztál. A halál lehet baromi fájdalmas is, arról nem is beszélve, hogy rám vonatkoztatva valóban pusztán annyi, mint az álomtalan alvás, de a környezetemnek meg rossz, én pedig nem kívánom nekik, hogy átéljék az elvesztésemet, a kutyámnak sem, hogy új gazdát kelljen találnia, stb.

2023. máj. 29. 21:21
 7/21 anonim ***** válasza:
3%
Mint a mindennapi elalvás
2023. máj. 29. 21:46
 8/21 Grimfox ***** válasza:
47%
Bilgéc, a kérdező szerintem önmagára vonatkozóan tette fel a kérdést. Ha a halál tényleg olyan, mint az álomtalan alvás, akkor nem aggaszt semmi, amit hátrahagysz. Amit leírtál, ami miatt aggódsz, az az életed, nem a halálod. Mit félsz elveszíteni.
2023. máj. 29. 21:47
 9/21 anonim ***** válasza:
93%

milyen a halál?

van gyors és lassú kínkeserves szenvedéses és persze a kettő közötti állapot.

2023. máj. 29. 22:58
 10/21 anonim válasza:
52%
8 - De amíg félsz a halàltól, addig még nyilvánvalóan élsz. Amíg pedig élsz, joggal aggódsz azon, hogy mi lesz a szeretteiddel. Mondjuk ez már olyan szint, amit ezosok nem èrtenek meg, ùgyhogy mindegy 😀
2023. máj. 30. 06:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!