Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Furcsa érzet néha a homlokban,...

Furcsa érzet néha a homlokban, mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Néha nyomást vagy furcsa csikis érzést érzek a szemöldököm közti területtől kicsit feljebb, fektetett ovális alakban vagy pontban.

Olyan, mint ha valaki " nyulkálna " ott valamiben, vagy bele is nyulna esetleg.

Nagyon nehéz leírnom az érzetet és azt sem tudtam eldönteni valójában, hogy egészség vagy ezotéria kategóriába tartozik-e.

Tudom kevés az információ, de nagyon nehéz leírnom az érzetet, de érdekelne, hogy mi lehet ez.

Nem csinálok meditációkat vagy bármit, vagy nyitogattam valamilyen kapukat, szóval nem tudom mi lehet.

Harmadik szemnek Én nem feltétlenül gondolnám, de nem értek hozzá, viszont semmi olyan dolgot nem csináltam.

Vagy van ott olyan dolog, amiről nem tudok, esetleg egy ideg vagy bármi?

Néha szokott csak ilyen fura érzet lenni ott, nem mindig.

Jó lenne, ha valaki meg tudná mondani mi ez, esetleg egy ideg vagy izom vagy bármi.

Köszönöm is szépen előre a válaszokat.

2023. máj. 24. 19:38
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Vmi csatornàzok mindog hallom olvasom mi szol nekem..anno a pszihologus kiszàmolt vmit a születésemből és sok a 3asom ami segitőket jelent..

Az elején azt hittem mindenki körülöttem tégla mert pl.meséltek egy sztorit engem megfogott és velem ugyanaz történt meg ..

De volt hogy a gyerekem elesett tesin nem hivtak neki mentőt és én is ugy gondoltam nem nagy a baj tudja a kezeit mozgatni..de aznap olvastam egy uj kérdést lehet e eltörve ha tudja mozgatni?és igen..na el is vittem röntgenre az egyik eltört a màsik keze repedt..vmi radarom van ami terel-bàr voltak rossz döntéseim is mert nem biztam magamban és a félelmeim irànyitottak :(

2023. máj. 25. 20:49
 22/23 anonim ***** válasza:
Valami izom rángatózik ott, ha fáradt vagy. Szedj magnéziumot.
2023. máj. 28. 05:50
 23/23 anonim ***** válasza:
Naponta 2mgb6ot szedek szoval nekem tuti nem attol
2023. máj. 28. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!