Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Furcsa érzet néha a homlokban,...

Furcsa érzet néha a homlokban, mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Néha nyomást vagy furcsa csikis érzést érzek a szemöldököm közti területtől kicsit feljebb, fektetett ovális alakban vagy pontban.

Olyan, mint ha valaki " nyulkálna " ott valamiben, vagy bele is nyulna esetleg.

Nagyon nehéz leírnom az érzetet és azt sem tudtam eldönteni valójában, hogy egészség vagy ezotéria kategóriába tartozik-e.

Tudom kevés az információ, de nagyon nehéz leírnom az érzetet, de érdekelne, hogy mi lehet ez.

Nem csinálok meditációkat vagy bármit, vagy nyitogattam valamilyen kapukat, szóval nem tudom mi lehet.

Harmadik szemnek Én nem feltétlenül gondolnám, de nem értek hozzá, viszont semmi olyan dolgot nem csináltam.

Vagy van ott olyan dolog, amiről nem tudok, esetleg egy ideg vagy bármi?

Néha szokott csak ilyen fura érzet lenni ott, nem mindig.

Jó lenne, ha valaki meg tudná mondani mi ez, esetleg egy ideg vagy izom vagy bármi.

Köszönöm is szépen előre a válaszokat.

2023. máj. 24. 19:38
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Szóval akkor szerencsére nincs megnyitva, csak az energia áramlik fel.

És honnan tudom ha meg van nyitva vagy zárva, ha tényleg a harmadik szemről van szó?

És mi okozza az energia áramlást, miért érzem?

De ilyet is lehet látatlanban, amiről #5 ír, hogy valaki elindítja a tudtod nélkül?

Bocsánat, hogy sokat kérdezek, csak tényleg szeretném tudni mi ez, mert olyan nagyon fura és már kezdtem gondolkozni, hogy valami ténylegesen olyan bajom lehet, vagy hogy csak Én vagyok ilyen " fura", hogy ilyeneket érzek.

2023. máj. 24. 23:29
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Sokaknál trauma inditja el a "spirtuàlis ébredést"..

Jàrok egy csopiba van akit szexuàlisan bàntalmaztak van akinek autista gyereke született,van akinek ikerlàng kapcsolodàs-passz mindig kaptam a jeleket de homokba dugtam a fejem minthogy diliházba kössek ki mivel nem értettem mi van velem ..

Miért van sokszor dejavűm miért álmodtam éreztem hallottam meg előre dolgokat -csatornàzàs..

Elöbb kimondok dolgokat mint a tv be..szinkronicitások..empata..zenére lentről felfuto borzongàs, zenék frekvenciàja fura érzést vàlt ki..de nem mindig..szoval hétköznapi életem nem zavarja ..google a baràtom ha nem tudom mi miért?pl zöld fényoszlopot láttam ..meg fàbol kiszàllo felhő vagy füst szerű vmit-van hogy kapok vàlaszt neten van hogy nem-talàn mert nem tudom megfogalmazni mit éltem àt..pl.éjszaka rezegtem hallottam is éreztem is nagyon brutàl volt félelmetes és jo egybe-gyakorin egy vàlaszt talàltam vele is ez volt papirzacsko zörgéshez hasonlototta a hangot ..aztàn màs nem rezgésnek irta hanem vibràcionak..

12éve mikor elviharzott aki beinditotta nàlam azt mondta "megszületett dorika"a lélek sötét éjszakàja..főnix megkell halnod hogy ujjàszüless..

2023. máj. 24. 23:55
 13/23 anonim ***** válasza:
46%
#12 vannak bajok nem kicsit
2023. máj. 25. 00:04
 14/23 A kérdező kommentje:

Ez a meg kell halnod főnix, hogy újászüless dolog, ez mire utalt végül?

A személyiséged teljes átalakulására vagy hogy kell érteni?

Én csak annyit vettem észre egy ideje, így hogy mondod a jeleket, hogy szoktam képeket keresni és volt az egyiken egy számomra szimbolikus szám.

És jött Magától, hogy keressem meg az ahanyadik képet.

És tudok a kép kapcsolatokon keresztül " olvasni ", pontosabban csak feltételezem, hogy mi történhetett a múltban vagy mi fog történni a jövőben.

De jobban a múltra kapok feltételezhető válaszokat olyan dolgokban, amikben soha nem kaptam.

Néha egy számnál jön egy megérzés, hogy most kell keresnem és eszerint a szám szerint.

Vagy illetőhöz köthető képet kapok Magam elé és megnéze van-e hozzá " történet ".

De ezt Én nem tulajdonítottam ennek, csak ilyen saját kis hülyeség, hogy tuti bele magyarázom, meg hogy véletlen egybe esések...

De így, hogy fel hoztad, ezen most el gondolkoztam így.

2023. máj. 25. 00:10
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
#12 milyen csopiba jársz?
2023. máj. 25. 03:19
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy tonál volt spirtuális előadàsok hangtàl reikarnàcio stb és ki ki elmondta hogy miket tapasztalt
2023. máj. 25. 05:42
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

13-miért vagy ebbe a kategoriába ha nem hiszel dolgokban?

Pár évvel ezelött ha nekem mond vki ilyeneket én se hittem volna amig nem éltem àt..

Attól ugyanolyan hétköznapi életet élsz csak szebbnek làtsz mindent..kimondottan szeretek a természetben lenni..szeretem az àllatokat-bàr ez régen is megvolt gyerekként minden kobor kutyàt hazahordtam..

Az emberek inkàbb egyre rosszabbak gonoszabbak és lassan az emberek közt nem érzem jol magam..

De a jó emberek pl.teljesen feltöltenek teljessen màs rezgéssel pozitivan jövök haza ..

2023. máj. 25. 05:54
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

#17 én hiszek dolgokban.

De te túl sok minden bele képzelsz mindenbe.

Ez csak bele magyarázás, holott mindenre van magyarázat. Véletlen egybeesések stb, semmi különleges.

2023. máj. 25. 10:04
 19/23 Grimfox ***** válasza:
95%

A megnyitás azért ennyire nem könnyű. Érzékennyé lehet tenni az elmét, át lehet tolni az észlelés központját az elmébe, és ilyenkor a homlokon, vagy a koponyaűr közepén érezni nyomást, de ez még nem a harmadik szem kinyitása. A harmadik szem egy emelkedett, tiszta tudatállapot, amit csak a megfelelő meditációval lehet elérni.

Ha a qigong(csikung) egészségügyi oldalát nézzük, a gyakori nyomás, lüktetés, bizsergés azon a területen jelenthet egy elakadást az életerő keringésben, vagy túlzott aktivitást a homloknál található központban. Ha a mély, hasba történő belégzéssel elképzeled, hogy "lenyeled" azt a nyomó, bizsergő érzést egészen a köldököd alá, rövid idő alatt el kell hogy múljon.

A qigongos elméletet alátámaszthatja, hogy nem csinálsz semmi olyat, ami miatt ott bárminek is aktívnak kéne lenni. Ezért inkább valamilyen megakadás lehet a ludas. Támpontként, azt a területet a qigongban felső dan tian-nek hívják, és a kormányzó vezeték egyik fontos pontja, ami az elméhez, tudatossághoz köthető. Az itt elakadt, felhalmozódott életerőt lefelé kell terelni a légzés segítségével a befogadó vezetékbe, ami az ajkaknál, és a szájpadlásánál találkozik a kormányzó vezetékkel. Tapaszd a nyelved hegyét a metszőfogaid tövéhez, és képzeld el, hogy azt a bizsergő dolgoz belégzésnél lefelé szívod, le a köldököd alatti területre. Ha blokk, ez ideiglenesen megszűnteti, és ha minden alkalommal, amikor jelentkezik a nyomás/bizsergés elvezeted, akkor megszűnik az akadályozottság.

2023. máj. 25. 13:40
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

18 -véletlen egybeesés? :D

Véletlen egybeesés ha fupla zöld fényoszlopot làttam egy estefelé kétszer..

Vagy rezgésre ébredtem és a fejemnél ment ki -kundallini szerű ami az első csakràtol indult lenn gàtnàl -rezegtem éreztem és hallottam is..

Àlmomba szàmsorok pörögtek a 618volt az enyém és kiolvastam és akkor a hàtam rezgett..

Most ezeken mi a véletlen??

(Véletlenek azaz szinkronicitàs màsok történtek velem pl jung nevű pasim volt-akkor jött szembe a szinkronicitàs mi is az meg hogy azt is jung nevű uriember irta..és sok ezer ilyen)..

De azt gondolsz amit akarsz.. ma is bizsergett nekem is a homlokom..igen nem mindog tudom mik ezek velem csak utolag..hisz nàlam maguktol jöttek nem jogàztam nem meditàltam stb.

2023. máj. 25. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!