Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az ezoterikus magyarázat...

Az ezoterikus magyarázat szerint vannak olyan nehéz élethelyzetek, amikből lehetetlen kijönni, vagy mindig van megoldás?

Figyelt kérdés
2023. máj. 16. 21:03
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
100%

Hát én meg lettem keresztelve szóval hivatalosan keresztény vagyok(mondjuk letojom a vallást ez igaz) de közben volt ide amikor a keleti vallások felé fordultam… szóval elvileg még ez is lehetséges, hogy egyszerre legyél a kettő

Engem csak az zavar a karma tanokban amiket itt többen leirnak hogy MINDENT a saját döntéseink következményeinek tulajdonítanak

De ha valakinek már annyira kesze-kusza lesz az élete, hogy már nincs szinte kapcsolta a valósággal akkor még többet ártanak neki ha azt olvasta hogy ezek csak az ő döntései voltak

Ha meg ugye azt írta itt valaki hogy mi van a beteg gyerekekkel meg a bántalmazó szülővel akkor arra meg jön az előző életek beli döntések válasz

Sőt egy másik kérdés is megragadott itt, hogy valakit folyton bántanak(én is ilyen vagyok, 1000 konfliktusom volt már és már összeroppantam benne)akkor ott meg azt is saját maga vonzotta be…

De akkor ennyi erővel ha ennyire szar ember is volt valaki előző életeiben mint én ezek szerint akkor az kihat majd amíg élek

Akkor nem tudom hogy aki bánatában fordul keleti tanok meg ezotéria felé az hogy talált vigaszt…

Ha a sorsban hiszel, az azt jelenti, hogy azt gondolod, egy magasabb erő az egész életedet a kezében tartja, és előre eltervezte minden pillanatodat az életben.

Igen ez gondolatolvasás volt, ez lett a hitem mióta minden összejött és rátaláltam a karmára… sajnos

2023. máj. 24. 20:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!