Az ezoterikus magyarázat szerint vannak olyan nehéz élethelyzetek, amikből lehetetlen kijönni, vagy mindig van megoldás?
Amíg életben vagy, addig van lehetőséged, utána már nincs.
Ezért az élet a legnagyobb ajándék!
Mindkettő. A harmadik dimenziós életeink helyzetinek nagyjából számunkra lehetetlen kijönni ÉS mindig van megoldás.
Bár a lecke a fontos, ami főleg az az első pár száz évünkben itt, hogy rájöjjünk, mindig van megoldás.
persze ez minden esetben óriási hiba, de ha életben maradna, sokkal keményebb karmát halmozna fel,
Ez nagyon ambivalens így
Szerintem az öngyilkosság sosem hiba
Főleg ha felismered hogy előző eletekben vmi perverz gyilkos lehettel és most annak a levét iszod
Az élet eleve egy undorító értelmetlen maszlag, én személy szerint szánalmasnak tartom ezt a több milliárd barmot aki élni akar és olyan fontosnak tartja ezt a pár évtizednyi értelmetlen körforgása, sőt meg gyereket is csinálnak mert ugye az az élet értelme blah blah blah
Hányinger az egész
Az élet nem célorientált, hanem folyamat és megoldás orientált.
Olyan nincs hogy mindenkinek minden sikerül, arra egy élet is kevés, de a karmájából levonhatja a következtetéseket, megtanulhat bizonyos leckéket.
Valami nekem se sikerül, de megértek ezt-azt, az hatalmas boldogság!
Bár hatalmas teher is lehet!
Ha már oda kerültek eleve olyan rossz a sorsuk ami egy életen át kitartott volna úgyis, úgyhogy ilyen helyzetben jobb beletörődni és meghalni
Szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!