Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az ezoterikus magyarázat...

Az ezoterikus magyarázat szerint vannak olyan nehéz élethelyzetek, amikből lehetetlen kijönni, vagy mindig van megoldás?

Figyelt kérdés
2023. máj. 16. 21:03
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
28%
#2 Nagy ritkán belehajszolhatja a sorsa egy öngyilkosságba, persze ez minden esetben óriási hiba, de ha életben maradna, sokkal keményebb karmát halmozna fel, de ezek speciális esetek.
2023. máj. 17. 18:05
 12/41 anonim ***** válasza:
57%
#4 Az áldozatoknak kiegyenlítés volt, a túlélőknek próba, általánosságban pedig érettségi vizsga, amire viszont kollektíven értek meg.
2023. máj. 17. 18:10
 13/41 anonim ***** válasza:
31%

Amíg életben vagy, addig van lehetőséged, utána már nincs.

Ezért az élet a legnagyobb ajándék!

2023. máj. 17. 18:16
 14/41 anonim ***** válasza:
55%

Mindkettő. A harmadik dimenziós életeink helyzetinek nagyjából számunkra lehetetlen kijönni ÉS mindig van megoldás.

Bár a lecke a fontos, ami főleg az az első pár száz évünkben itt, hogy rájöjjünk, mindig van megoldás.

2023. máj. 17. 18:17
 15/41 anonim ***** válasza:
9%

persze ez minden esetben óriási hiba, de ha életben maradna, sokkal keményebb karmát halmozna fel,

Ez nagyon ambivalens így

Szerintem az öngyilkosság sosem hiba

Főleg ha felismered hogy előző eletekben vmi perverz gyilkos lehettel és most annak a levét iszod

Az élet eleve egy undorító értelmetlen maszlag, én személy szerint szánalmasnak tartom ezt a több milliárd barmot aki élni akar és olyan fontosnak tartja ezt a pár évtizednyi értelmetlen körforgása, sőt meg gyereket is csinálnak mert ugye az az élet értelme blah blah blah

Hányinger az egész

2023. máj. 17. 18:18
 16/41 anonim ***** válasza:
67%

Az élet nem célorientált, hanem folyamat és megoldás orientált.

Olyan nincs hogy mindenkinek minden sikerül, arra egy élet is kevés, de a karmájából levonhatja a következtetéseket, megtanulhat bizonyos leckéket.

2023. máj. 17. 18:27
 17/41 anonim ***** válasza:
72%

Valami nekem se sikerül, de megértek ezt-azt, az hatalmas boldogság!

Bár hatalmas teher is lehet!

2023. máj. 17. 18:29
 18/41 anonim ***** válasza:
57%
Én úgy tudom mivel nem volt veszteni valójuk, lesz ami lesz alapon szöktek. Ha ott maradnak tuti a halál, de ha eljönnek vagy meghal vagy nem. Ez volt a főszempont állítólag. Az hogy utána mi lesz, arra senki nem gondolt, jött magától
2023. máj. 17. 20:42
 19/41 anonim ***** válasza:
10%

Ha már oda kerültek eleve olyan rossz a sorsuk ami egy életen át kitartott volna úgyis, úgyhogy ilyen helyzetben jobb beletörődni és meghalni

Szerintem

2023. máj. 17. 20:44
 20/41 anonim ***** válasza:
67%
Aztán akárhogy szökik, az egyik mégis elcsúszik egy banánhéjon, mert neki az a karmája hogy utolérjék. Szóval nem lehet ezt így kimatekozni, de azért az ösztönös vagy tudatos cselekvés nem árt.
2023. máj. 17. 20:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!